Samanta
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

25 kwie 2010, 21:22

Tibby cieszę się, że już jesteście z Tobiaszkiem w domku i, że wszystko ok. Gratulacje. Tobiasz jest uroczy ;)
Kwietnióweczki powodzenia w rozpakowywaniu ;)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

25 kwie 2010, 22:12

Madziu kubunio jest slodziusi!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sie zmienil juz od tego zdjecia w podpisie.
zrob sówaczek dla niego zebysmy wiedzialy jak rosnie :ico_sorki:

Samanta dzieki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2010, 07:49

dzień dobry :ico_kawa:
Mam synka aniołka (żeby nie zapeszyć), bo dziś w nocy obudził się tylko raz o 1. i potem już o 5 na śniadanko. teraz przewinięty i nakarmiony spokojnie śpi. :ico_sorki:
a ja mam czas, żeby leczyć tyłek.

miłego dnia.

to która już się zdecydowała na poród dziś?

[ Dodano: 2010-04-26, 07:54 ]
Obrazek

zdjęcie z wczoraj jeszcze z rana w szpitalu.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2010, 08:02

tibby, to super ze masz takiego anioleczka jeju zeby i mi sie trafil taki spokojniaczek :ico_sorki:

ja sie wyspalam teraz pranie nastawie i niewiem...chyba sie do mamy w odwiedzinki wybiore??

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 09:11

lidziasc, tak to gali pomagali jest z apteki takie fioletowe jak sie rozpusci

tibby ale ci zazdroszcze ze maly caly czas spi moja gwiazda spi tylko w ocy a w dzien z w2 godziny a babki nauczyly ja nosic i co troche krzyczy a mnie juz rece bola od niej ona juz pewnie ok 5 kg wazy. dobrze ze mama ma dzis przyjsc a ja wyskocze sobie do kosmetyzki paznokcie zrobic

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2010, 09:54

tibby, spodziewaliscie sie dziewczynki? Pytam bo kocyk itp. rozowiutkie :ico_brawa_01: Super ze jest anioleczkiem, trzymam kciuki zeby juz tak zostalo, Julcia tez budzila sie tylko raz na jedzonko o 1-2 w nocy i spala do rana -6-7 od samego poczatku i tak juz zostalo, a pozniej jak sie zaczal 3 miesiac to juz przesypiala 10 godzinek pod rzad bez pobudek :ico_sorki: Ciekawam jestem jak bedzie teraz bo Lillyanne grabuje okolo 11 w nocy zawsze jest najbardziej aktywna a potem jak sie obudze w nocy to tez czesto grasuje za to w dzionek juz mniej :-D Bedziemy musili jej to przestawic :ico_brawa_01:

kto sie pisze na porod dzis :-D Moze gozdzik urodzi??? albo lidziac, Ty stoisz nastepna w kolejce :ico_sorki: Mi po tych przedwczorajszych skurczykach nic nowszego sie nie pojawilo, wczoraj w ciagu dnia stawianie brzuszka tez sie uregulowalo i juz sie stawia rzadziej 2-3 razy na godzine, wieczorkiem tylko czesciej a to pewnie przez ruch przez caly dzionek. Nic wiecej nie wyplywa, wogole jestem szczesliwa bo kupilam takie tabeltki dopochwowe na unormowanie PH w pochwie i juz po pierwszym razie byla znaczna poprawa z iloscia sluzu a teraz juz prawie nic nie wyplywa, zupelnie jak za dawnych czasow z przed ciazy :ico_sorki: ze tez wczesniej na to nie wpadlam, tylko chodzilam kilka razy dziennie sie podmywac, a to rowniez i wysusza skore i zaburza PH :ico_olaboga: teraz tylko podmywam sie z rana i wieczora chyba juz z tylko z nawyku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak sie ciesze bo te ogromne ilosci sluzu po prostu mnie maltretowaly :ico_olaboga:

Samanta
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

26 kwie 2010, 10:05

Dzień dobry kwietnióweczki ;)
Wpadłam życzyć Wam miłego i spokojnego dzioneczka :) zażywajcie słoneczka jak najwięcej i cieszcie się wiosną, moze w końcu zostanie u nas na dobre ;D

Tobiasz jest śliczny i grzeczniutki, aż miło ;)

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 kwie 2010, 10:11

Witam
tibby,,WITAJ SPOWROTEM , Tobiaszek prześliczny warto było czekać co? zazdroszczę Ci że taki spokojniutki :ico_brawa_01:

jake te dzieciaczki na naszym wątku już duże a ja jeszcze musze na swojego skarba czekać :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-04-26, 10:12 ]
:ico_tort: za skończony 38 tydzień :-D

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 kwie 2010, 10:19

kaczorek, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to juz nie dlugo zostalo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2010, 11:04

MamciaKochana, kiedyś nam powiedziano na usg jak pytaliśmy się o płeć dziecka, że będzie dziewczynka i tak kiedyś przeglądając Allegro natrafiłam na dwa kocyki po 18zł (różowy i żółty). Wtedy dla dziewczynki wydawały się idealne. A że te kocyki szpitalne, takie cholernie sztywne i w ogóle mało przyjemne dla skóry dziecka, to powiedziałam, żeby mój M. przywiózł jakiś z domu. Wziął akurat różowy. A rożek w szpitalu Tobi też dostał różowy. Często położne myślały, że obok mnie leży dziewczynka i mówiły: JAKA ONA ŚLICZNA I GRZECZNA. Po jakimś czasie nie chciało mi się ich poprawiać.

U nas kolejna pobdka zaliczona. O 9. Teraz wciąż śpi :ico_sorki:

kaczorek, :ico_brawa_01: za 38.tydzień!

[ Dodano: 2010-04-26, 11:06 ]
idę się wydoić, bo cycki mnie bolą od nawału :ico_olaboga: , a mały jak można się domyślić nie jest w stanie opróżnić nawet w połowie jednego ;-)

odebraliśmy akt urodzenia małego :ico_brawa_01:
musimy jeszcze zadzwonić do położnej i się umówić na wizytę. a potem możemy zapisać małego do przychodni i pierwszą kontrolną wizytkę mamy na 06.05 :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”