Wiesz - ja po prostu zdaję sobie sprawę że te prawdziwie nadopiekuńcze matki tak naprawdę robią dziecku krzywdę.Najgorsze jest to ( nie dosłownie), że im się nie dzieje żadna krzywda tylko ja tak namiętnie sobie to wmawiam, że będą biedne i samotne
na pewno otrzymuje to co potrzebaPoza tym zastanawiam sie czy do maleństwa nie idzie teraz za mało witaminek jak Maja wyciąga z mlekiem???
zupelnie sie z tym nie zgadzamz tego co kojarze to powinno sie przestac karmic piersia do okolo 19 tygodnia ciąży.
jest kilka powodów:a dlaczego chcesz przestac karmic??
Twoja decyzja, ale bedzie Ci trudno odstawicjest kilka powodów:
no i wlasnie z tego powodu bym jeszcze poczekala z ta decyzja- ponieważ ona tak bardzo to lubi, tak sie przytulać, jest to dla niej dobre na wszystkie smutki
ma na górze 4 ząbki a na dole 2 i właśnie strasznie ciężko jej wychodzą dolne dwójki i wyjść nie mogąa zabki wyszly malej juz wszystkie??
próbowałam i nawet było już tak że karmiłam ją tylko 1 raz nad ranem i to juz z jednego cycusia bo mi nawet zaczoł pokarm zanikać, ale jak znów teraz przeziębiona i te zęby to spowrotem cycuje częściejmoze warto by zminimalizowac ta ilosc karmien
właśnie tego sie obawiambo wydaje mi sie wlasnie, ze jak bedzie widziala maluszka przy piersi, to wtedy bedzie zazdrosna
mleko Cow&Gate już jej dawałam nawet do spróbowania, ale ona je dużo nabiału więc nawet nie musiałaby mleka, tym bardziej że tak jak juz pisałam jej nie chodzi o to jedzenie czy picie mleka tylko samego cycusia...a co z mlekiem??jakie bedziesz dawala jak odstawisz mala??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości