bo i jak tam staranka dziewczynki??
mam nadzieje ze nie tracicie wiary nadzieji i..chęci
ja trzymam mocno kciukija czekam do końca miesiąca żeby zrobic ten test no chyba,że @ przyjdzie wcześniej
ojj mąż bedzie za ponad miesiąc dopieromąż zrozumie
.Bardzo trzymam kciuki
wytrzymam dla tego maleństwa wszystko, jest tego warte a R mego scigam i chociaz biedaczek padniety i nie ma siły to nie ma to tamto,ale jeszcze pare dni i dam mu spokój bo to juz bedzie po owulce(ale widze,ze sie chłop poswięca dla mnie,to jest bardzo miłe)...ja mam nadzieje,ze ten pecherzyk peknie Boze aby sie udało w czwartek sie wszystko wyjasniale wytrzymasz nie? wszystko się wytrzyma byle szczęśliwie zaciążyć
no tak ale ja w zeszłym miesiącu nie planowałam ciąży a takie obiawy miałam a teraz dopiero zaplanowałam ;)zubelek, wiesz kochana jak chce sie byc w ciąży to takie obiawy jak ty opisujesz to na porzadku dziennym duzo kobietek tak ma nudnosci,posmak w ustach nawet wymioty a potem przychodzi @
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ja mam nadzieje,ze ten pecherzyk peknie Boze aby sie udało w czwartek sie wszystko wyjasni
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość