Pruedence, jejku,zycze zeby szybko Adasiowi przeszlo.Kurka AZS
Jakie fajne focie weekendowe
anetka - fajnie,ze mala Ci tak je
Anusiek - super foteczki,Adas slodziutki a Ty jaka laseczka
A co do dziecka,to polecam zajsc w wakacje,najlepiej lipiec :) Ja Andrzejka urodzilam w kwietniu i to byla jak dla mnie super ciaza,zwlaszcza,ze maj byl cieply a w czerwcu juz w samym body spacerowal
inia - dobrze,ze Wiko nie zlapala chorobska.No i duza babeczka Ci rosnie,w sensie dluga
Juz od wrzesnia????Matko,podziwiam Cie wariacie i zazdroszcze
dorota - ehhh,zazdroszcze ci plazy.Mi tu w tym Koszalinie brakuje wlasnie alejek do spacerowania,w Sopocie pod tym wzgledem bylo super.
Shiva, fajne foteczki
To teraz napisze co u nas,jestesmy juz po drugim szczepieniu Infanrixem Hexa.Zuzia wazy juz 6690,ale przy waszych pociechach jest drobinka

Chyba tylko Kiara i Klara sa drobniejsze.Probowalam dac Zuzi soczek jablkowy,pluła,to samo obiadek,kaszka i deserek

Nie toleruje nic ninnego,tylko cucysia

Ostatnio zauwazylam,ze bardzo sie slini ale dziaselka nie sa napuchniete,wiec chyba nie zabki. Jest kochana,ladnie spi,w nocy budzi sie tylko 1,czasem dwa razy na jedzonko. W dzien spi tez dwa razy,z czego jedna drzemka trwa 4 godziny

Slodko sobie guga,interesuje sie zabawkami,w miare moziwosci lapie juz grzechotke. Jutro jedzemy znowu do Dziekanowa,wracamy za dwa tygodnie
Andrzejek zdrowy juz,ale oslabiony.
Pozdrwiam was serdecznie.
A gdzie Lilo,dawno juz nie zagladala