Ja mam kominek w domu:) Muszę się pochwali, że jest bardzo ładny, w kolorach: bardzo jasny kremowy, ciemny mahoniowy, biały. Pokój utrzymany jest w słonecznej, żółto-pomarańczowej kolorystyce, więc całość wygląda wręcz bajecznie;)
Ja niedawno zaprojektowałam wspólnie z firmą kaflarską nowy wizerunek swojego nudnego kominka. Fajnie, że firma ma taką szeroką gamę wzorów. Upiększyłam kominek ozdobnymi kaflami kominkowymi i od razu nabrał wyrazu. Kafle są w kolorze ognistej czerwieni z elementami czarnych zdobień.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2010, 19:06 przez ibizasunny, łącznie zmieniany 1 raz.
Kominek z płaszczem wodnym to duża oszczędność kasy. Mnie sprawdza się znakomicie, jest to nasze podstawowe ogrzewanie. Minusem jest to, że ciągłe palenie w kominku szybko się nudzi i drzewo trzeba nosić
zazdroszczę wam tych kominków..czy z płaszczem wodnym czy nie ;) ja jak niektóre przedmówczynie mieszkam w bloku i to nie na ostatnim piętrze, także o pięknym kominku nawet nie mam co marzyć, ale jak już nazbieram pieniądze na swój własny dom to obowiązkowo wstawię tam kominek
kominek fajna sprawa, ale np elektryczny wg mnie nie ma uroku...a z takim na drwa z kolei sporo pracy, ale poświęciłabym się ;) mamy zreszta piec w domu rodzinnym i przyznam,ze to super sprawa - jest od niego zawsze tak cieplutko i przyjemnie, to całkiem inne ciepło niżtakie z kaloryfera