Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

05 maja 2010, 10:53

a my odpuszczamy teraz spacer a jak M wróci z pracy to znowu na działkę :-)

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

05 maja 2010, 10:54

ja nigdy nie byłam w polsce w górach :ico_wstydzioch:
Bardzo fajnie też jest, tylko, że ja praktycznie mam to na codzień. Mogę sobie chodzić po górach codziennie. :)
Agatka słodzinka :ico_brawa_01: juz na nk widziałam :ico_brawa_01:
A w porównaniu do Kingi jest taka maleńka!

Awatar użytkownika
edulita

05 maja 2010, 10:55

dziewczyny ma może któras przepis na sałatke z makaronem od zupki chińskiej :ico_noniewiem: bo mam ochote a nigdy sama nie robiłam

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 11:17

Kasia90, cwiczyc mozna tak i tak, sa dwa sposoby i ten co ty robilas wcale nie jest zly!!! tu masz stronke http://a6weidera.pl/

edulita, ja do gor ma 70 km, wiec jestesmy dosc czesto, ale milion bardziej wole morzeee :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ale gory tez maja swoj urok :ico_haha_01:
A przepisik juz ci podaje- slatka jest rewelacyjna :-)

[ Dodano: 2010-05-05, 11:21 ]
Tylko to jest przepis na duza porcje, ja robie z polowy i wychodzi cala micha:
4 zupki chinskie Vifon z kurczaka ostre
2puszki kukurydzy
2p ananasa
2 podwojne piersi z kurczaka
4 jajka
1 kapusta pekinska
1 por
przyprawa gyros
majonez kielecki

kurczak pokroic w kostke posypac przyprawa gyros(cala) i obsmazyc. makaron z zupek polamac, wsypac przyprawy i zalac mala iloscia wodyi przykryc. pokrojony por, kapuste, ananas, kukurydze wymieszac z ostudzonym kurczakiem, makaronem i dodac majonez, doprawic sola i pieprzem

PYCHOTKA POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia90

05 maja 2010, 11:33

i ten co ty robilas wcale nie jest zly!!!
No to ładnie... zmarnowałam 17 dni ćwiczeń. :ico_szoking: No, ale nic, teraz jak ćwicze, to jakoś bardziej czuje te mięśnie. :)

http://gratyzchaty.pl/
Genialna strona dziewczyny! Oddajecie swoje niepotrzebne rzeczy i dostajecie jakieś jakie chcecie za darmo.

Awatar użytkownika
Sabcia

05 maja 2010, 11:49

Witam !!!!
Edulitka - dziewczynki masz przesliczne ale co tu sie dziwic cala mamusia - slicznotki twoj mezus ma w domu :ico_brawa_01: , dzisiaj dopiero zauwazylam ze Idka ma niebieski oczka a Nikola brazowe .....

Magda33 - ja juz widze jak ty z pracy wracasz i ten usmiech na twarzy Zosi o Twoim to juz nawet nie wspomne ...
co do gor to ja kocham polskie gory :-) i wlasnie w sierpniu wybieramy sie z mezusiem na weekend bez dzieciakow - to bedzie nasz weekend - juz sie ciesze na sama mysl

Kurcze napiernicza mnie dzis glowa nieziemsko i jakas taka ospala sie czuje - czekam tylko az Nikola sie obudzi i uciekamy na spacer - dzis piekne slonce i 16 stopni takze wraca do nas pogoda ufff jak dobrze

ok uciekam bo jak zwykle zapomnialam co mam komu odpisac achhhh ta moja pamiec

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

05 maja 2010, 13:02

Magda33 - ja juz widze jak ty z pracy wracasz i ten usmiech na twarzy Zosi o Twoim to juz nawet nie wspomne ...
ja mam uśmiech od ucha do ucha, a Zosia śmieje się w głos, jak siedzi sobie w leżaczku, to nóżkami i rączkami macha, a jak się chwilę nie patrzę, to zaczepia głośnym śmieszkiem brzmiącym między innymi jak: ichi :ico_oczko:

kurcze, już się czuję jak ryba w wodzie w pracy :-D wczoraj miałam kryzys, a dziś już tak wpadłam w rytm, że aż miło....jednak trochę mi tego brakowało :-D i jestem z siebie dumna, bo trochę zmian u nas wystąpiło i sama wszystko rozszyfrowałam. Wzięłam umowę i rozliczenie i już wszystko wiem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

05 maja 2010, 13:13

witam

niestety napisałam duego posta i mnie wywaliło i nie mam czasu na powtórke :ico_placzek:

późnie zajrzę

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2010, 13:32

Ja po spacerku i lece robić obiadek dla chłopaków.
A zaraz idziemy do alergologa, ciekawe co mi powie bo mam do niej duuużo pytań.

Magda33, ty już w pracy kochana. I bardzo się ciesze że słysze te słowa że tak szybko dałaś sobie rade!!! Dało mi to siłe w głowie że ja też dam rade :-D
Agatka słodziaczek :ico_brawa_01: zdjęcie ze smokiem cudne!!
edulita, też mam jakiś przepis ale musze poszukać więc wpisze wieczorkiem.
Mogę sobie chodzić po górach codziennie
fajnie że jedne mają morze inne góry. A ja wszędzie daleko :ico_sorki: ale dla mnie morze na pierwszym miejscu, bo leniuch jestem :-D

Dobra lece bo zaraz będą krzyczeć małe głody :-D

Kasia90

05 maja 2010, 13:44

że ja też dam rade :-D
Na pewno dasz. :) A każdą z nas to kiedyś czeka.
Agatka słodziaczek :ico_brawa_01: zdjęcie ze smokiem cudne!!
Mojej roboty. :) :-D Oczywiście zdjęcie, nie Agatka. :-D :-D
bo leniuch jestem :-D
To nie ma znaczenia. Wiedziesz kolejką na górę, rozkładasz kocyk i leniuchujesz opalając się i podziwiając widoki. :-D A w górach też woda jest, więc można super spędzić czas. My właśnie chcemy do okolic Międzybrodzia tam i można pochodzić i poleniuchować nad jeziorkiem Żywieckim. :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”