Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

05 maja 2010, 16:55

wlasnie wrocilam ze spacerku - kupilam przy okazji Nikusi jeszcze jeden kubek i proszek na zabki bo mi sie skonczyl ....

Magda 33 - a to widzisz jednak nie ma tak zle - moja kumpela zawsze gadala ze w pracy to ona odpoczywa od dzieci a potem z tesknoty za nimi poswieca im czas do konca dnia

Ewka_82, a ja z Bytomia to niedaleko z tym ze teraz mieszkam w uk - ale w sierpniu bede w pl takze mozemy sie spotkac kiedys np w parku w chorzowie

uciekam odpoczac troszke

Awatar użytkownika
wiolaw

05 maja 2010, 17:04

Musimy najpierw znaleźć czas. Strasznie mamy zawalony czas
to jest towar deficytowy .....czas........ :ico_noniewiem:

Sabcia, u ciebie chociaz pogoda ładna , bo u nas to zimno i deszczowo , już mam dość takiej pogody brrrr
a dla Nicoli :ico_brawa_01: za próby raczkowania , mój to leniuszek tzn nie chce siedzieć tylko odrazu na nogi pójść :ico_oczko:

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

05 maja 2010, 17:18

ja jestem z Katowic :-D

Ja z Chrzanowa. :) To nie tak daleko. Byłam w Katowicach tydzień temu. :)
to jest towar deficytowy .....czas........ :ico_noniewiem:
Tak. I bezcenny. I w ogóle za mało go.
bo u nas to zimno i deszczowo
U mnie też... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 17:27

Sabcia, wiem wiem, ze jestes z Bytomia, ja z Chorzowa tylko teraz mieszkam w Katowicach :-D
A co do spacerku to bardzo chetnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Kasia90, to tez bliziutko :-) jak nastepnym razem bedziesz to daj znac :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2010, 18:34

Czasu to mi ciągole brakuje. Doba jest za krótka!!!
A jeszcz gorzej z kasą :ico_sorki: w tym miesiącu tyle nam się zwaliło na głowe że nie wiem jak damy rade. Przylazła opłata oc za auto, auto się zepsuło i trzeba jutro odebrać z naprawy, mój K ma mandat do zapłacenia i jeszcze jakiś chory rower sobie kupił i za niego też trzeba zapłacić. A jeszcze chciałam kupić foteliki do auta dla chłopaków :ico_zly: normalnie chyba napadne na bank.
A no własnie kiedy przesadzacie dzieciaczki do fotelików sam. tych 9-18kg???
I jakie foteliki polecają mamy któe mają większe dzieciaczki???
Ja szukam szukam i ciągle się nie moge zdecydować :ico_noniewiem:

Kasia90

05 maja 2010, 18:34

to tez bliziutko :-) jak nastepnym razem bedziesz to daj znac :-D
Napewno się zgłosze. :-D :-D

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 18:40

U nas tez kasa jak woda idzie, to jest az niemozliwe. I jeszcze ten remont samochodu nas dobil bo wyszlo prawie 4 tys :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

A co do fotelika to my zamierzamy zmienic za jakies 2 miesiace, jak pojedziemy na wczasy, to mlody bedzie mial ok 8 miesiecy. I mysle nad czyms takim http://www.allegro.pl/item1013131273_co ... ratis.html
A ostatnio ogladalam program i dzieci do 9 miesiaca maja obowiazEK JEZDZIC TYLEM DO KIERUNKU JAZDY :ico_szoking:

Awatar użytkownika
matikasia

05 maja 2010, 18:46

Jestem po dentyście. Nie bolało bo ząb był martwy. Otworzyła kanał, wyczyściła, włożyła lekarstwo i za tydzień zobaczymy co tam jest i zaklei kanał.
Potem poszłam do lumpka. Sobie kupiłam bluzeczkę i krótki czarny sweterek, Milence 2 bluzeczki i sweterek Dałam 19 zeta i do domku. Mała zjadła ziemniaczka, zapiła mleczkiem i spał przed domem. T sprzątał ogródek, a mati ma już kolegę z góry. Wreszcie się ktoś wprowadził. 4 miechy sami mieszkaliśmy:)

Kasia90 tak kolczyki daje kosmetyczka. Na Mazury? Super.
Ciasto marchewkowe. Pycha
Fajna fotka Kini w opisie.

Ewcia jaki przepis? Bo chyba coś przeoczyłam.
A na danonki nie za wcześnie?
Ewka i Sabcia, i Kasia90 ale mam do Was daleko. Po Kasi to poznałam bo na podwórko pisała pole

Magduś
ja przesadzę Milenkę do następnego fotelika jak w tym zaczną jej nóżki wystawać. Mati miał może z 8-9 miesięcy. Ja mam maxi cosi priori i jestem zadowolona.
Oj te wydatki. U nas to samo. Auto w naprawie 2 raz w ciągu miesiąca.

[ Dodano: 2010-05-05, 18:52 ]
Tak w tym fotelikach co są teraz to tyłem do kierunku jazdy.

[ Dodano: 2010-05-05, 18:53 ]
No Ewcia fajny fotelik i nie za drogi!

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2010, 18:57

matikasia, no nie za drogi, wazne by byl bezpieczny, ale to z tym roznie bywa. A w kolysce dziecko moze jezdzic do czasu nie wystaje glowa nad. Nogi moga wystawac
Przepis dalam wczesniej na salatke z zupek chinskich.

Oki 19 loecimy na kapanko :-)

[ Dodano: 2010-05-05, 20:11 ]
ten fotelik tez wyglada ciekawie http://www.allegro.pl/item1011445020_ne ... ratis.html

Kasia90

05 maja 2010, 20:28

Matikasia Z tymi Mazurami to nie tak super. Całą Polskę przejedziemy po to żeby posiedzieć na komunii i sie wrócić. Cały dzień, albo noc w samochodzie to będzie istna męczarnia dla mnie i Kingi i to samo w 2 stronę. :ico_olaboga:
Ciasto marchewkowe, owszem, pycha. :)
A jeśli chodzi o zdjęcie to dziękujemy. :)))

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”