zięki ejustysia za odpowiedzi na wszystkie moje pytania i wątpliwości
nie ma za co
kurcze brzuch mnie cos pobolewa, chyba z nerwów , wczoraj wpadla tesciowa- awantura na pol osiedla, ludzie az siw na ulicy zatrzymywali tak z moim mezem sie darli, myslalam ze k ja zabije normalnie a poszlo o to ze dzierzawimy sasiadom dzialke - znaczy tesciowa dzierzawi, bo to jej dzialka, jakies 2 miesiace temu sasiad zaczemil k. i mu dal pieniadze za tten rok, matkav k. ani nie dzwoni ani nie przyjeżdża wiec wypadlo mu to z glowy zeby jej powiedziec - zreszta kiedy, a ta przyjechalav , nas nie bylo i poszla do nich po pieniadz\e i jak wrócila to na mojego meza z morda ze poszla z siebie glupia zrobila, no a k. to se nie da i sie jadka zaczela jeszcze na podwórkum, ten jej zaczal wszystko wypominac ze jako dzieci zostawila ich samych bez pieniedzy i pradu i se wyjechala, ze nabrala na kreske we wszysrtkich sklwepach i on sie musial wstydzic i splacac bo to przeciez dziadówka i alkoholiczka piepszona, ze wypomina mu jak pieniadze jakies da a nasprowadzala pso w- 2 wielkiewilki i on musi je karmiic - w kazdym razie bylo ciekawie a sasiedzi mieli ladny teattrzyk
dla rozluzniwenia wklejam fotki z imptezy
Z moja chrzesna i siostra cioteczna
Wiko
Z moja mama
Z krzyskiem
na motorku]
tort
Wymęczony
[ Dodano: 2010-05-05, 13:40 ]
papparazzi