geheimnis, 70 powinno wystarczyć, ważne że pije

Ja tez na początku nie wiedziałam o co chodzi z tym płaczem. Ale sprawdza się w 100 %. Tak więc cieszę się że mogłam pomóc

leona,

No to dobrzegeheimnis, 70 powinno wystarczyć, ważne że pije
No i mała waży 5620g i ma 63cm długości
ale fajna sobie zabawe znalazlaale śmieje się najgłośniej gdy dotyka brody taty
Kiarcik upodobala sobie lewa strone, musze ja zachecac do przekrecania sie i patrzenia w prawo.Moja niuńka uwielbia przekręcac lepek w prawą stronę,ale w lewo to dopiero od niedawna przestawia
my tez niedlugo zaczniemyZa 2 tyg mam wprowadzać powoli marcheweczkę i jabłuszko
zrobionejak macie czas wypelnijcie dla mojej siory
dziękigeheimnis,![]()
za wagę Natalki
Jejku,oby jej przeszło szybciutkoW każdym razie coraz gorzej to wygląda a w niedzielę chrzciny
nawet nie zauwazylamA co z tymi pośrodku?? Ale to tylko taka drobna uwaga
mozliwe ze pylki teraz jest ich pelno,Justynkę coraz bardziej na buzi wysypuje![]()
moze przejdzie, mi siora dala super krem niby dla mnie ale jest tez dla niemowlat i mojej pomaga na bardzo sucha skore, juz am ladny brzuszek bo miala jakies glupie krostyW każdym razie coraz gorzej to wygląda a w niedzielę chrzciny
z tego co mowila mi kolezanka to jakies tabletki powinien lekarz zapisac i za 2 dni juz ani kropla nie poleciI czy powinnam coś dodatkowo zrobić, żeby się pokarm skończył?
super, moja jak jadla jagody tez jej walnelam fote bo tak samo jak twoja wygladalaTak się cieszę, że aż dodam focie:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość