Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

10 maja 2010, 09:56

Ewka zdrówka dla Pawcia!
A na jakim dniu a6w jesteś? Ja musze od nowa zacząć, ale to za jakiś miesiąc dopiero.

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2010, 10:52

Kasia90, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziekujemy
Ja dzis 9 dzien a6w :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 maja 2010, 11:28

Czesc babeczki
Weekend zalatany że jetem strasznie zmęczona :ico_sorki: na dodatek chora gardło i głowa mnie bolą. Chłopaki kaszlą i mają katar, mam nadzieje że się nic nie rozwinie.
Normalnie pogoda rewelacja :ico_noniewiem: leje od rana i nie zapowiada się że przestanie.
U Maksia wyszedł trzeci ząb :ico_brawa_01: i idzie następny. Mam nadzieje że lepiej będzie się czuł i nie będzie tak bardzo go bolało.
Doczytałam was :-)
Isia zdjęcia super :ico_brawa_01:
Matikasia kurcze nie spodziewałam się że te ćwiczenia mogą tak działać depresyjnie. DObrze że nie będziesz ich robić a te ćwiczenia skakanka i brzuszki itd też dadzą efekty.
Ewka_82, super że te ćwiczenia dają efekty :ico_brawa_01:
Ejustysia fasoleczka cudowna i jaka duża!!! A wymiotów współczuje, sama wymiotowałam do 25 tc z chłopakami masakra!!!

[ Dodano: 2010-05-10, 11:33 ]
Powiem wam że zaczynam straznie przeżywać oddanie papierów do żłobka :ico_sorki: koszmar!!! Nie wiem jak dam rade we wrześniu :ico_placzek:

Kasia90

10 maja 2010, 12:03

Ewka ja doszłam do 17 i przerwałam. Tzn zaczęłam od nowa innym sposobem, ale doszłam do wniosku, ze narazie to nie ma sensu. :)
U Maksia wyszedł trzeci ząb :ico_brawa_01: i idzie następny.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Maksia. :)
Powiem wam że zaczynam straznie przeżywać oddanie papierów do żłobka :ico_sorki: koszmar!!! Nie wiem jak dam rade we wrześniu :ico_placzek:
Dacie rade dziewczyny! Magda33 już to ma za sobą, tzn zostawia dzieciaczka z babcia, ale z tego co wiem we wrześniu też do żłobka. Nie będzie tak źle. Pomyślcie ile matek to samo przeżywa, ile już przeżyło i dało radę. :)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 maja 2010, 12:33

Pomyślcie ile matek to samo przeżywa, ile już przeżyło i dało radę
ja musze dać rade :ico_sorki: ale co będzie jak będą płakać i nie będą chcieli chodzić wtedy będe mieć straszne wyrzuty sumienia że ich oddaje. Ale musze sobe tłumaczyć teraz że będą zadowoloeni i będzie dobrze!!!

Kasia90

10 maja 2010, 12:35

Jak mojego bratanka oddawali do przedszkola to ździerali go z szyi bratowej krzyczącego w niebogłosy. Po pół roku zaczeło mu sie nudzić w domu i nawet w weekendy chciał chodzić, dziecko się przyzwyczaić musi, to też dla niego nowa sytuacja. Tylko trzeba być konsekwentnym i jak płacze to nie zabierać do domu, bo wtedy jeszcze gorzej.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

10 maja 2010, 13:08

Witam,
mam ogromne zaległości w doczytaniu, ale mam nadzieję, ze dam radę dziż wieczorem, bo w pracy za wiele czasu nie mam :ico_olaboga: Pracy cała masa i czas leci mi bardzo szybko :-D W domu oczywiście cycusiowanie, przytulanie i zabawa, potem kąpiel i o 20-ej spanie, więc mało chwil spędzonych z Zosią, ale w weekendy sobie odbijamy, wiem, że to nie to samo, ale i tak się cieszę, że Zosia nie marudzi i jest wesolutka :ico_brawa_01:

Magduś81 :ico_brawa_01: za trzeciego ząbeczka i oby następne już tak nie dokuczały. My za tydzień też składamy papiery do złobka, własnie byłam po zaświadczenie o zatrudnieniu :-)

Ewka82, Kasia90 nie przejmujcie się brakiem pierwszych zębolków. Ponoć im później wychodzą, to są mocniejsze :-D więc lepiej poczekać.
Dacie rade dziewczyny!
po tygodniu pracy potwierdzam, nie jest źle i da się przeżyć rozłąkę, a potem cieszyć się tym cudownym uśmiechem dzieciaczka po powrocie mamy z pracy....cudowna sprawa :-D

isia Oliwka jest piękna!!! Super dziewczyneczka.

Edulita pisałaś ostatnio zdaje się o szwagierce i jej metodach wychowywania dziecka. Moja bratowa i brat też jakieś dziwne metody stosują. Przede wszystkim przegrzewają dziecko i nie wietrzą w ogóle mieszkania, bo im zimno :ico_puknij: a w sobotę sami się przestraszyli, bo dziecko dostało gorączki i zaczęły mu sinieć nóżki i rączki. Oczywiście "mądrzy" stwierdzili, że to trzydniówka (u 3-miesięcznego dziecka), ale w koncu zawiozłam małego do szpitala, całe szczęście z serduszkiem jest wszystko ok. Jeden "wybitny" lekarz powiedział, ze to jakaś wirusowka, ale zadzwoniłam do swojej pediatry i babeczka mówi, ze jak oni przegrzewają małego, to może mieć problem z termoregulacją i stąd te sinienie kończyn. Jednak do nich można mówić jak do słupa i nic nie dociera. Szkoda mi maluszka, ale co ja mogę zrobić.

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

10 maja 2010, 13:12

hej laseczki :ico_haha_01: ale nasmarowałyście :ico_haha_01:

u mnie potworna deprecha :ico_zly: :ico_chory:

podejrzewam że Rafał kogoś ma :ico_olaboga: założył hasło na swoim gg a do tej pory razem z moim gg się jego otwierało. Oba bez hasła... A w zeszłym tygodniu jakaś laska spod Częstochowy więc daleko by do niej nie miał, 15 minut autkiem... :ico_noniewiem: i jak wrócił z nocki to z pół godziny później dzwonił mu telefon a że był ustawiony na wibrację to ciężko mi było go zlokalizować bo schował go pod kołderką Weroniki. Ale zanim go znalazłam to powiedział że zostawił go w pracy.... :ico_nienie: Kiepskie kłamstewko!!! Zobaczyłam że to ona dzwoniła i spisałam szybko jej numer i zadzwoniłam ale nie odebrała i nagrałam na sekretarkę powiadamiając ją że jest zonaty i ma 3 dzieci ale ona napisała smsa że tylko piszą. Ha ha ha śmiechu warte a nadal z nią pisze i kasuje szmata męska. Dopiszę później bo mi koleżanka z mężem i synem przyjechali :ico_noniewiem:

Kasia90

10 maja 2010, 13:26

Magda33 Ludzie czasami powinni iść na kurs opieki nad dzieckiem zanim się urodzi. :ico_olaboga: A na ząbki czekamy cierpliwie. :)

Kala Ty to masz przeprawy z tym facetem. Ja bym go już dawno zostawiła. Conajmniej 4 miesiące temu...

Awatar użytkownika
Magda33

10 maja 2010, 13:33

Kala Ty to masz przeprawy z tym facetem. Ja bym go już dawno zostawiła. Conajmniej 4 miesiące temu...
ja też bym tak zrobiła, szkoda zdrowia i życia...
Ludzie czasami powinni iść na kurs opieki nad dzieckiem zanim się urodzi.
to prawda. Czasem mam wrażenie, że moja bratowa traktuje Filipka jak zło konieczne. Ma syna z poprzedniego związku i wydaje mi się, że on się dla niej najbardziej liczy. Nawet moja mama ma takie odczucie, a maluszek jest jej kulą u nogi, ale mogła wcześniej o tym pomyśleć, a teraz jak jest na świecie to traktować obu synów równo. W ogóle mam porównanie jak Zosia była w jego wieku i widzę, ze różnica jest kolosalna, bo mały zachowuje się jak miesięczne niemowlę, ale ona nawet nie rozmawia z Filipkiem. Wkłada go do leżaczka, albo do wózka i wozi po mieszkaniu. Czasem wyjdzie na spacer :ico_olaboga: Dopiero jak mój brat przyjeżdża z pracy, to zaczyna się zajmować małym jak należy...tylko niestety straszny z niego pantoflarz i slucha swojej kobiety nawet jak nie ma racji i ja nie jestem w stanie przemówić mu do rozsądku, a teraz powiedzialam, że już się wtrącac nie będę mimo, że serce mnie boli, jak widzę jak oni "dbają" o to dziecko.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”