dana, Weroniczka słodka i wyrosła już pannica ,a warkocz no nie moge suuuperrrr

My dziś mieliśmy sesję umówioną u fotografa odwaliłam się Kacper też,ale wielka nonono z tego wyszła bo młody tak się rozryczał,że nawet jednego zdjęcia nie zrobiliśmy

Kochana a moze to od zabkowania moze mu ida kolejne wiwi tez dostaje takiej temperatury i w ogole jest biedna przy kazdym kolejnym zebaczurys cos mi sie pochorowal.Tzn od wczoraj wiczore tak znienacka dostal goraczki i nadal mi goraczkuje.Po czopku spada,ale za 5godzin znow wzrasta.Pozatym zadnych innych objawow choroby.Hmm.Pokazywal na buzie i mowil ze ma tam ala,,widze ze troche dziaslo zaczerwienione miedzy jednykami gornymi,,moze sie uderzyl,,,mam nadzieje ze nie jest to powiazane z temperatura.
TEraz spi na popoludniowej drzemce ale jak ie obudzi bede go nadal obserwowac.
Dziekuje za komplemecik-Wiwi duza,sliczna dziewczynka.P
Echh te chlopy-ciągłe jazdy z P
No to widze ze u ciebie jak u mnie z mala roznica ona jest dziewczynka ale sieje spustoszenie a sciany mam tak piekinie popisane ze kazdy kto do mnie wchodzi jest pelen podziwu ze z taka pasja ona wszystkie sciany pisze i najzabawniej jak literuje przy tym A ..D..A i tak po kolei leci mama tata i td Mysle ze napisala tak zyciorys naszej rodziny he he hem Alu zdziczał do tego stopnia, że cały dzień spedzamy na dworze-ja grzebię w roslinach, a On wspina się na skalniak, wrzuca kamienie do oczka, przewozi różne ładunki taczką i ciężarówką i robi ogólną rozpierduchę![]()
no widzisz kochana tak to juz jest jak oni nie maja na to ochoty to po sprawie wiwi warkocza dala sobie uplesc ale tylko dlatego ze jej psikalam lakierkiem troche wiec czula sie taka duza bo widzi ja psikam lakieram kobitka ale jak jej robilam fotkie zeby to uwiecznic to krzyczala tez nie wiec na szybko pstrykalm 3 foty i tyleMy dziś mieliśmy sesję umówioną u fotografa odwaliłam się Kacper też,ale wielka nonono z tego wyszła bo młody tak się rozryczał,że nawet jednego zdjęcia nie zrobiliśmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość