zacznie zdanie tak " moja mama/babcia/ciocia tez tak miała i chudła ..."pata, powie "idź do lekarza może masz tasiemca" :D
kochana nie przejmuj sie tego typu ludkami zasdrosc ja zrzera ze ty jestes w centrum uwagi za swoje piekne rezultaty i kij jej w p...e a raczej d..e Badz z siebie dumna a jej mozesz powiedziec z ironia "Ok masz oczywiscie racje... ""jak zawsze"" wiec nie mam ci co mowic jak robic zeby schudnac przeciez ty i tak masz lepszy sposob na to" i niech wielorybek robi jak chceacznie zdanie tak " moja mama/babcia/ciocia tez tak miała i chudła ..."
zawsze jak cos opowiadamy to zawsze jest "a moja ... (tu osoba) i dalej " po prostu nie ma rzeczy w ktorej nie mogla by sie pochwalić osiągnięciami ... np rozmaiwamy o dzieciach i tez jest najmadrzejasz chodz nie ma dzieci ale zawsze "moja kuzynka/ciocia/mama/babcia .."
denerwujace naprawde