No to super, że ok.
Ja nie gotuję. Mam rosół i bigos. Poodkurzam tylko i lenię się cały dzień.
no własnie???Dużo tak da się dorobić do pensji
kurcze to wszytsko ta paskudna pogoda. Jak by było ciepło to by dzieciaczki nie chorowały a i my byśmy mogły się poopalać na spacerkach!!!w nocy miała 39 stopni
ja się dzisiaj leniebrać się za obiadek
o matko Ewcia gdzie go ty tak zalatwilas haha ile razy ja to slyszalam. Ze dzieci chore sa przeze mnie a nie wirus. Glupota czasem wychodzi albo w sumie niewiedza.Wiec Pawcio jest chory przeze mnie a Dominika przez wulkan
Stare to a glupie!!!!!
u nas tez i podobno ma byc taka przez cale lato, dlatego mocno sie zastanawiam czy nie jechac do CHorwacji na wakacje.U nas pogoda okropnaaaa
miejmy nadzieję że i unas wyjdzie słonko ,u nas tez i podobno ma byc taka przez cale lato, dlatego mocno sie zastanawiam czy nie jechac do CHorwacji na wakacje.
u nas też wielkie lenistwo , nawet w kościele nie byliśmy , dresy na tyłkach i na kanapie się wylegujemyja się dzisiaj lenie
mam nadzieję że już tak zostanie i dziewczynki nie będą się zarażały wzajemnieładnie je i nawet nie marudzi ale boje się czy Niki jej nie pociagnie za sobą bo w nocy miała 39 stopni no ale teraz ma juz 36,6
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość