lidziasc, Lili sobie wlasnie czesto gesto ulewa ,szczegolnie teraz jak jeszcze ja ten katarek trzyma, i w sumie od pierwszego dnia zdarzalo sie jej ulac tak jak wlasnie na wymioty, plusk! masa na podlodze. Raz lezala jak juz sobie odbila, ale widocznie za malo, i tak patrze a ona nagle chlust i polecialo jej na nogi
taki ostry strumien, Julcia tak nie miala ale podejrzewam ze wszystko ok, skoro przybiera ladnie
gozdzik, szczegolnie bym sie nie obrazala hihi gdybysmy nie zyli w demokratycznym swiecie, niestety ja spac nie moglam przez chorobsko, jak mala mnie chwycila to
i krzyknelam, ale nikomu przykrych komentarzy nie mowilam
Mam takie podejscie juz ze rowni ludzie jestesmy, szacunek sie nalezy i w bolu i w chorobie i zrozumienie, strasznie mnie jego komentarz zdenerwowal i w sumie jakby to byl ktos inny wczesniej to pewnie wlasnie bym myslala ach zaspany byl , ale nie
Na poczatku naszego malzenstwa wlasnie oko strasznie przymykalam i roznie tlumaczylam sobie jego zachowania, ale jednak po latach mieszkania z A. ale tez ogladania doswiadczen innych strasznie wdziecze sobie zrozumienie i akceptacje
Wczesniej po prostu zle sie czulam z takimi komentarzami teraz wcale a wcale ich nie bagatelizuje, bo mnie rania
Rownosc , zrozumienie , akceptacja i szacunek! hihihi
pod prysznicem troche latwiej mi sie odciaga piers, ale mleczko strasznie sie marnuje, no i nie wszystko zleci tylko tak powierzchownie, nie moglam zrozumiec jak mam tarmosic ta piers, bo boje sie laktatorem ze wzgledu na bol, zajrzalam do ksiazki i od razu slicznie polecialo
60 ml wyciagnelam blada reka a jeszcze grubo w piersi siedzi, a przez dwa ostatnie dni odciagnelam doslownie na palcach jednej reki i to tak jak mowie powierzchownie
wczoraj podalam malej modifikowane wieczorkiem po tym jak wlasnie ciagniela przez 1,5 godziny a dzis bede miala swoje jak cus
Lewa piers juz lepiej produkuje ale wciaz nie do konca nadaza. Jak wczoraj bylo na pol to teraz moze na 3/4. Mam nadzieje ze wiecej mleczka sie bedzie produkowalo jutro ale tak zeby Lilka nie musiala ssac godzinami