Miszka a wlasnie dzisiaj widzialam reklame i zastanawialam sie czy ktos to w ogole pije, i czy to dodatek do kawy czy kawa :) a wiec jednak jest skuteczne :) no ale wynik nieziemski! Naprawde
Wiola, a co do mojego szczuplego ciala - ja jestem szczupla, ale cellulit mam na udach z tylu i przodu, skora na brzuchu wiotka, i wlasciwie to co robie teraz naprawde nie starcza zeby czegokolwiek sie pozbyc, a na wiecej ni mam ani ochoty ani sily - chociaz nie przecze ze chetnie bym na silownie wrocila ale chwilowo niestety sa wazniejsze priorytety

A swoja droga - ja dzis wyjechalam przed 8 na zajecia,ktore odrabialam z zaocznymi i na termometrze bylo 5 stopni, padalo okropine i dobrze ze zgarnelam kolege po drodze , bo wjechalam mamy samochodem w kaluze i mi zalalo przewody

A i pochwale sie jeszcze :D chyba ze juz to robilam? Wczoraj ciocia ktorej corka sie opiekowalam (ciocia lat 33, corka rok starsza od Niny) powiedziala,ze bylam najlepsza opiekunka jaka do tej pory miala :D a dzis na gg mi jeszcze napisala "JESTES NAJLEPSZA NIANIA NA SWIECIE!!!" :D jak mi sie milo zrobilo :)) fakt ze i sie z nimi bawilam, i tanczylam i rysowalam i skakalysmy i bylysmy na podworku i zjadly caly obiad i serek i banany i kanapki a do tego spakowalysmy wszystkie zabawki do pudel i posegregowalysmy te zepsute i nie, i odkurzylysmy wszedzie :D ale dziewczyny mi tak ladnie pomagaly! Nina ukladala ksiazeczki, Karolina wrzucala wszystkie zabawki i o kazda pytala czy moze i gdzie ja dac - do pudla z ksiazkami, do pudla z zabawkami, czy do kosza :) no i najbardziej ciocia docenila,ze nie zawracalam im glowy :P i ze mogli spokojnie sie przeprowadzac :))
Chwalipieta ze mnie jak zwykle ;) wiec lece juz poczytac na onecie jak sytuacja w Polsce w trakcie tych deszczow ...