Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2010, 16:30

Ehh już po usg no i niestety nie jest lepiej. Miałam jeszcze cicha nadzieje, że ta moja tarczyca "zwariowała" w ciąży ale wychodzi na to że to był tylko zbieg okoliczności. Ciekawa jestem co mi powie lekarka w poniedziałek. Najważniejsze że nie ma guzków :ico_sorki:
Tosia jeszcze szaleje z psem w ogródku choć pogoda nijaka bo wilgotno i pochmurno, no ale musi wykorzystać możliwość.
pewnie, niech sobie poszaleje - będzie spokojniejsza w domku ;-)
lekarze twierdza,ze da jej to szanse na 80% sprawnosc w tej raczce,wiec chcemy sprobowac.Gorzej nuz nie bedzie a lepiej teraz,niz pozniej. No i przeszczesliwa jestem,ze bedzie ten niemiec,do ktorego wszyscy jezdza i placa 30 tys za operacje :ico_brawa_01:
Och, oby wszystko się udało :ico_sorki: Tyle przeszliście i naprawdę jesteście bardzo dzielni - podziwiam Was.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2010, 19:09

moja tez wygląda na kilka miesięcy więcej niż ma... az szok normalnie...ona pewnie taka po moim mezu. tzn teraz on juz nie jest grubaskiem ale byl... no i on ma prawie 190cm wzrostu..
prudence dobrze ze juz woda zeszla :ico_sorki:
Shiva, wspolczuje klopotow ze zdrwoeim :ico_chory:
iw_rybka napisał/a:
lekarze twierdza,ze da jej to szanse na 80% sprawnosc w tej raczce,wiec chcemy sprobowac.Gorzej nuz nie bedzie a lepiej teraz,niz pozniej. No i przeszczesliwa jestem,ze bedzie ten niemiec,do ktorego wszyscy jezdza i placa 30 tys za operacje

Och, oby wszystko się udało Tyle przeszliście i naprawdę jesteście bardzo dzielni - podziwiam Was.
ja tez was podziwiam i trzymam mocno kciuki!

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 maja 2010, 22:15

Rybka ja również trzymam kciuki - będzie dobrze.

mój synek też jest trochę wybredny i mleka sztucznego nie chce, jakieś zupki i owoce czasem jak ma dobry nastrój to zje. Kaszki też nie chciał...
tak więc cyc i ruszyć się nigdzie nie mogę :-)
śliczne fotki :ico_brawa_01:

nieźle główkę trzyma - mojemu nadal to sprawia mega wysiłek na brzuchu :ico_noniewiem: trochę mnie to martwi :ico_noniewiem:

Dziś i u nas świeciło słoneczko :-) cały dzień byliśmy na dworzu :ico_brawa_01: wspaniale :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2010, 22:40

dorotaczekolada, no to już wiadomo w kogo Twoja córcia tak rosnie :ico_brawa_01:
tak więc cyc i ruszyć się nigdzie nie mogę :-)
w sumie do 6 miesiąca Twój synek może być spokojnie tylko na piersi. A stopniowo polubi nowe smaki :-)

Justynka dziś prawie w ciągu dnia nie spała. No i efekt był - od ok 16 ryczała mi prawie 2 godziny z krótkimi przerwami :ico_olaboga: Gdy wreszcie zasnęła mi na rękach zaniosłam ją do łóżeczka, ale niestety po 5 minutach znowu był ryk :ico_szoking: Więc od nowa usypianie. Ostatecznie prawie 1,5 godziny spała mi na kolanach, bo bałam się ją ruszyć :ico_olaboga:

A oto nowe fotki :-)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2010, 23:12

widze, ze sporo sie tu dzialo w ostatnim czasie, wlacznie z powodzia :ico_olaboga: oby sie nie powtorzyla :ico_sorki:
Rybka to super, ze ten niem. specjalista bedzie przy operacji Zuzi :ico_brawa_01: szkoda tylko, ze musi do niej dojsc :ico_placzek: teraz mocno trzymam kciuki &&&&&&
Najważniejsze że nie ma guzków
chwala Bogu :ico_sorki:
duzo zdrowka zycze :ico_sorki: super foteczki Twojej modelki
ja sie na razie nie odzywam, bo za kilka dni mam egzaminy pisemne, a nie mam sie za bardzzo jak uczyc, w dzien musze zabawiac Kiare, wieczorem staram sie troche material przerabiac...
dzisiaj wybralismy sie do restauracji na 5. rocznice slubu, Kiara troche marudzila, ale i tak bylo milo :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2010, 08:44

anusiek, mi tez wlasnie brak tego zeby samej gdzies pojsc... po prostu sie nie da,jestem uwiazana do niej. 26 mam dentyste i nie wiem jak to zrobic. musze jechac tam z mala i kims do opieki :ico_noniewiem:
nieźle główkę trzyma - mojemu nadal to sprawia mega wysiłek na brzuchu
moja lezy glownie na brzuchu i podnosi sie strasznie wysoko. prawie cale cialko juz do gory unosi jak do raczkowania :ico_szoking:
Shiva, ale Justynka fajnie sie za stopke chwyta :-) i jaki usmiech szeroki :ico_brawa_01:
Helen, trzymamy kciuki za egazminy&&&&&

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2010, 09:25

iw_rybka super zdjecia i corka wcale na mala nie wyglada i ma takie przesliczne wloski :ico_brawa_01: dobrze ze operacja w Polsce i na pewno bedzie dobrze, a lepiej robic jak ona taka mala i nie bedzie pamietac
no i on ma prawie 190cm wzrostu..
no to juz wiadomo w kogo cora sie wdala :ico_brawa_01:

Shiva, super zdjecia, dziewczyna rosnie w oczach :ico_szoking: a moja dalej nosi rozmiar 62-68 :ico_szoking: ale dobrze wyglada i nie ma po kim byc duża
bo za kilka dni mam egzaminy pisemne,
to powodzenia

my cale dnie na podworku bo deszczu zero a temp powyzej 20 :ico_haha_02: troche dla mnie to meczace bo mala by caly czas na rekach siedziala, teraz wstala, pospala az 20 min :ico_zly: nawet glowy nie umylam, musze ja ze soba brac do lazienki

no i niezly z niej lobuz, jak ja niose to zwala wszystko co ma w zasiegu reki, wyciaga raczki i lapie, niekiedy zwisa mi z raka tak ja ciagnie i mamy efekty, wczoraj tak szalala ze nie wiem kiedy pociagnela obrus i wszystko co tam bylo, dobrze ze maz zlapal herbate

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2010, 09:50

hejka

u nas zapowiada sie kolejny piekny dzien :ico_brawa_01:

nocka super, po 6tej budzilam Marcela na cyca bo juz mnie rozsadzalo :ico_olaboga: :ico_oczko:

teraz ja wstalam z drzemki, synus jeszcze spi :ico_oczko:

Shiva, a wczesniej nie mialas problemow z tarczyca??

super fotki, a Justynka jaka juz duza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
jaki rozmiar nosi??
Marcel dopiero niedawno przeszedl na 68 :ico_oczko:

Helen, trzymam kciuki za egzaminy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
moja lezy glownie na brzuchu i podnosi sie strasznie wysoko. prawie cale cialko juz do gory unosi jak do raczkowania :ico_szoking:
fajnie :ico_brawa_01:
moze niedlugo ruszy :ico_brawa_01: :-D
Marcel na brzuszku wytrzyma kilka minut a pozniej marudzi, ale ogolnie nie jest zle :ico_oczko:
no i niezly z niej lobuz, j
:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2010, 11:52

dzisiaj wybralismy sie do restauracji na 5. rocznice slubu, Kiara troche marudzila, ale i tak bylo milo
gratulacje :ico_brawa_01:
ja sie na razie nie odzywam, bo za kilka dni mam egzaminy pisemne,
trzymam kciuki za egzaminy :ico_sorki:
moja lezy glownie na brzuchu i podnosi sie strasznie wysoko. prawie cale cialko juz do gory unosi jak do raczkowania
u nas takie podnoszenie tez już coraz częściej się zdarza. Świetny widok :-D
no i niezly z niej lobuz, jak ja niose to zwala wszystko co ma w zasiegu reki, wyciaga raczki i lapie, niekiedy zwisa mi z raka tak ja ciagnie i mamy efekty, wczoraj tak szalala ze nie wiem kiedy pociagnela obrus i wszystko co tam bylo, dobrze ze maz zlapal herbate
:ico_haha_01: rzeczywiście łobuziak rośnie. My na szczęście pozdejmowaliśmy obrusy ;-) Ale firanki to aż furczą tak je ciągnie :-D
nocka super, po 6tej budzilam Marcela na cyca bo juz mnie rozsadzalo :ico_olaboga: :ico_oczko:
:ico_brawa_01: super, że tak fajnie pospaliście
super fotki, a Justynka jaka juz duza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
jaki rozmiar nosi??
Marcel dopiero niedawno przeszedl na 68 :ico_oczko:
w sumie 74, tylko kilka body zostało jeszcze 68 - ale tez już końcówka.
Shiva, a wczesniej nie mialas problemow z tarczyca??
nigdy nie miałam żadnych objawów, a badania zlecili mi dopiero na początku ciąży. Zresztą lekarz był bardzo zaskoczony że z takim poziomem tsh zaszłam w ciążę :ico_olaboga:

U nas też piękna pogoda, jeśli sie nie popsuje to pójdziemy z Justynką na spacer. Antybiotyk naprawdę pomógł i pozostało jeszcze tylko trochę kataru i czasem mała trochę pokaszle. No ale jest o niebo lepiej.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2010, 12:47

musze jechac tam z mala i kims do opieki
oby udalo Ci sie to zorganizowac :ico_sorki:
troche dla mnie to meczace bo mala by caly czas na rekach siedziala,
oj, znam to skads :ico_oczko:
u nas zapowiada sie kolejny piekny dzien
lato powoli u Was zagoscilo :-)
Antybiotyk naprawdę pomógł i pozostało jeszcze tylko trochę kataru
super, ze tak szybko Justynce przeszlo :ico_brawa_01:

u nas dzisiaj w koncu piekna pogoda i sloneczko, na zewnatrz cieplej niz u nas w mieszkaniu, troche chwastow w ogrodku powyrywalam, a Kiara przygladala sie zainteresowana :-) oby ta pogoda troche sie utrzymala :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”