Ja sie boje horrorów
może malutka tak sie ułożyła U mnie nie widać jeszcze ciąży wogóle - chyba że po jedzeniu ale ciążą to to wtedy nazwac nie można Maja cycuje dalej i na ostatniej wizycie u położnej okazało sie że schudłam 2 kg... - ciekawe jak teraz będzie...u mnie coś splaszczal
[ Dodano: 2010-05-21, 21:55 ]
A swoją drogą to zastanawiam sie czy nie przejść sie do fizykoterapełty (w ciąży mam za darmo, ale w sumie to dolegliwość nie dotyczy ciąży więc sama nie wiem ). Mój kręgosłup szyjny wygląda następjąco: "tyłozgięcie patologiczne wraz ze zmianami zwyrodnieniowymi, wieloma dyskopatycznymi i wrodzony blok kostny kręgów c2 i c3." Z tego co mi lekarz powiedział to mam ucisk na rdzen kręgowy i z czasem moge mieć silne bóle głowy, drętwienia kończyn itp. Wiem to od lutego 2007 i jeszcze kompletnie nic z tym nie robiłam - no bo w sumie co??? Ale dziś w nocy sie troche przeraziłam, bo obódził mnie w nocy silny ból tyłu głowy i szyji (fakt że źle lezałam na poduszce) i kompletnie nie mogłam sie ruszyć a dokładniej głową, szyją, ramionami...wkońcu jakoś nogami zjechałam zupełnie z poduszki by leżeć na płasko i po jakiś 20 minutach przeszło i mogłam sie ruszać (choć nadal byłam obolała i odrętwiała). Nie chce mi sie iść do fizykoterapełty a zwłasza że badania mam z PL i RTG a terazm mi nie zrobią i musiałabym tłmaczyć u tłumacza przysięgłęgo badania itd....troche nie chce mi sie zachodu a i tak chyba nic mi z tym nie zrobią??? Przeciez tego sie nie leczy tylko ćwiczy ew. Co o tym myślisz ejustysia, ??? Wiem że sie troszke na tym znasz