Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2010, 07:56

Rybka- Tosia się urodziła z dziura w serduszku i trzeba było ją załatać, miała operacje jak miała 3 miesiące, wcześniej nic nie przybierała na wadze i prawie nic nie jadła bo nie miała siły, tak że idąc na operację dalej ważyła 4 kg, po leżała długo z drenami w opłycnych i pompami z infuzjami leków na serce i nie mogła się nic ruszać, jeszcze złapała Salmonelle w szpitalu dlatego byłyśmy tam 3 tygodnie, cieżko było patrzeć tak na nią, no ale jak skończyła rok to już miała nadrobioną wagę i wszystko jadła z apetytem a teraz to nikt by nie powiedział patrząc na to ile ma energii, że kiedyś nie miała siły ssać.

inia- fajnie, że Wika tak lubi się obracać na brzuszek, Adasiowi dalej cieżko idzie bo nie wie co z łapką zrobić, a jak się przewróci to jest zdziwiony.

shiva- no to Justynka wcześnie dzisiaj wstała, ale może więcej pośpi w dzień.

Adaś teraz sypia z 3-4 razy dziennie jak jesteśmy w domu, tak po 20 min do pół godzinym ale jak jesteśmy poza domem w tym na polku to śpi ze 2 razy po 20 min bo go wszystko budzi. Chodzi teraz spać między 19-20 i śpi do 7 (bo zasłaniamy roletę, jakby jej nie było to wstaje o 5.30 :ico_szoking: )

Ja też wam składam wszystkiego Naj z okazji dnia mamuś :ico_brawa_01:

Moje dzieci niestety za małe, żeby o tym pamiętać, a mój M jest beznadziejny i też nie pamięta, ja wysłałam naszym mamom czekoladowy telegram na dzień mamy.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 maja 2010, 11:14

shiva - dzieki za zyczonka,dla Ciebie tez pieknego Dnia Mamy :-D

Kurcze,ta choroba to jakis koszmar,siostra mowi,ze ma tarczyce w zaniku :ico_olaboga:

Pruedence, och,jejku,to tez przeszlas.Dobrze,ze juz jest dobrze,mam nadzieje,ze i ja szybko bede to wspominac jak zly sen :ico_placzek:
Moje dzieci niestety za małe, żeby o tym pamiętać, a mój M jest beznadziejny i też nie pamięta
- to samo moj,pewnie jakoas czekoladke dostane jak wroci z pracy :ico_oczko:

Mamusie z okazji naszego swieta zapraszam na grilla :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 maja 2010, 12:06

[center][shadow=darkred]Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek[/shadow][/center]

[center]Obrazek[/center]

ps. Ja też nie mam co liczyć na kreatywność mojego męża :ico_oczko:

anetka607

26 maja 2010, 12:28

ps. Ja też nie mam co liczyć na kreatywność mojego męża :ico_oczko:
a ja sobie sama kupilam czekolade a maz dal dla syna aby mi dal bo tak to chyba go... by bylo :-D

tez Wam mamusie zycze wszystkiego naj naj a przede wszystkim zdrowych i grzecznych dzieciakow :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 maja 2010, 14:05

inia piękne zdjęcie :-)
co do bloga to zapisuje dosłownie kilka zdań...
i co ważniejsze rzeczy na pamiątkę...
np to że wczoraj synek po raz pierwszy się przekręcił zpleców na brzuszek :ico_brawa_01:

tym sposobem będę wiedziała kiedy pierwszy raz powiedział mama, tata itp...niby nic wielkiego ale fajna pamiątka może być :-)

wszystkiego najlepszego kochane mamuśki zwłaszcza żeby dzieciaki nasze były zawsze zdrowe i zadowolone :ico_brawa_01:

Ja dostałam od Piotrusia :ico_oczko: (a kupił mój mąż) piękną bransoletkę :ico_brawa_01:

my dziś po szczepieniu Piotruś ma 68 cm i waży 7330 :)
wszystko ok nawet nie marudzi dziś :-) kochane dziecie chyba z okazji dnia mamy :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-05-26, 14:06 ]
ps. Rybka ale żarełko !!! mniam!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2010, 16:47

anusiek- no widzisz jednak twój M nie jest taki zły jak pamiętał o dniu mamy. Brawa dla Piotrusia za przekręcenie się :ico_brawa_01:

Ja byłam dzisiaj na chwilkę na mieście a dzieci oby dwa były u niani tak ze 3h i jakoś Adaś przeżył, szkoda że muszę zmienić nianię :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 maja 2010, 17:18

bylam z dziecmi na placu zabaw,ale fajnie bylo. Synek szalal,Zuzka spala a ja mialam czas na ksiazke :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2010, 20:04

No M się nie spisał, ale teściowa i owszem, zrobiła z Tosią laurke i nauczyła ją wierszyka:) ale się wzruszyłam. :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2010, 20:12

moj tez wogole nie pomyslal... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
inia1985

27 maja 2010, 09:59

hejka :-D

Widzę, że mężowie się nie spisali w kwestii Dnia Mamy :ico_oczko: Ja za to pokażę mojemu jak powinien wyglądać prawdziwy Dzień Ojca. Zostawię Go sam na sam z naszym małym Diabełkiem :diabel2:

Dziś się znów mąż kłócił z rodzicami. Już mam tego dość... A w sprawie tamtego mieszkania cisza :ico_noniewiem: Także nie wiem czy możemy na to liczyć, chyba trzeba dalej szukać :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-05-27, 10:00 ]
Pruedence, no to teściową masz super :ico_brawa_01: To musiało być na prawdę słodkie :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”