iw_rybka, jestem przekonana, że gdy cycuś przestanie jej wystarczać, to przychylniej spojrzy na nowości. Najwyraźniej nie chodzi głodna

leona, super prezent Ci synuś zrobił

oj gdybym nie podpowiedziala to pewnie by nie pomyslalJednak nie wszyscy tatusiowie są tacy niedomyślni
pewnie, lepiej sprawdzicWolę dmuchać na zimne, niż później żałować, że czegoś nie dopatrzyłam. Mam nadzieję, że przesadzam.
he he he - no ale prezent rzeczywiście uroczyoj gdybym nie podpowiedziala to pewnie by nie pomyslal![]()
Justynka też ma swoją ulubiona stronę i przekręca się właśnie przez nią. Dodatkowo nóżki też woli tak układać. Rehabilitant powiedział mi że z jednej strony ma mocniejsze napięcie mięśniowe, niż z drugiej, ale jest to minimalne i nie jest to jakiś wielki problem. Czasem po prostu dzieci wolą jedną stronę. Mamy podczas ćwiczeń i zabaw zachęcać dziecko do zmiany strony. Ale nic na siłęa mnie troche martwi to ze Marcel tylko na jedna strone sie przewraca, jak go trzymam na rekach to tez zazwyczaj patrzy w jedna(lewa) strone
wielkie brawa dl WikiOpanowała już to do perfekcji i nawet rączka jej nie przeszkadza
mi też brakuje takich wypadów. Chociaż rzeczywiście gdy już wyjdę, cały czas myślę że pora wracać do domuMy wczoraj mieliśmy wychodne, teściowa została z dziećmi i poszliśmy sobie na Kazimierz na pifko, ale oczywiście mnie się zachciało spać o 23 i marudziłam, że chce do domku, jakoś przez to wieczne siedzenie w domku i rytm spania bardziej pod dzieci nie mam już takiej radochy z przesiadywania w knajpach jak na studiach.
a mnie troche martwi to ze Marcel tylko na jedna strone sie przewraca, jak go trzymam na rekach to tez zazwyczaj patrzy w jedna(lewa) strone
niestetyależ ten czas szybko ucieka.
my mamy nianiek w nadmiarze a i tak wole z mala poszwedac sie nawet po sklepachwiec nie mam jak wyjsc ani nawet do pracy pojsc
- hehe,no a jak sie urodzil,to wazyl 4590ale Andrzejek był fajna kluseczka jak był malutki
- no ja wczoraj przegadalam zdjecia Andrzejka,nie wiem kiedy z niego sie zrobil taki wielki chlopależ ten czas szybko ucieka.
- dziekuje :)iw_rybka wszystkiego najlepszego dla Zuzi
kurcze a wiesz ze nigdy nie zwrocilam na to uwagi- a na ktora reke go bierzesz?Matki zawsze trzymaja dzieci przy sercu i biora na lewa strone,wiec moze mu wygodniej patrzec tam gdzie Ty
- a widziszkurcze a wiesz ze nigdy nie zwrocilam na to uwagi![]()
- mnie ciagnie do kina,w czerwcu jest przedremiera Zacmienia i juz sie martwie jak to zrobicco do wyjsc to mnie nie ciagnie
- haha,a wiesz,chyba pelia byla,bo moja sie budzila dwa razy i byla wyspana i dodatkowo Andrzejek sie obudzil w nocy,zazyczyl sobie herbatke i tez sie chwile bawil,bo syszalam ksiazeczkeno i tak chodzilam do niego dawac smoczka i ukladac na pleckach![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość