chyba nie- chyba nie trzeba,co?

a tuKiara z mama na spacerku

ma go w oku i leczymy antybiotykiem. Właśnie dziś lece z nim do okulisty bo dostanie skierowanie na przetykanie kanaliku łzowegooch, biedny Wojtuś. A lekarze coś mówią o tym gronkowcu?? Bo wiem że to straszne paskudztwoma mega alergie i gronkowca w oku od urodzenia![]()
ah te chłopy naszewczoraj mnie mąż wkurzył znowu bo wykąpał malucha i nie minęła godzina jak podsumował "że właśnie mnie odciążył z moich obowiązków" MOICH!no litośći
![]()
wyszedł i chyba przemyślał trochę sprawę bo przeprosił...czasem tak palnie że mam ochotę mu głowę urwać! i wiem że za kilka dni znowu palnie mi takim tekstem![]()
oj, oby antybiotyk pomógł. No i te przetkanie kanalika łzowegoma go w oku i leczymy antybiotykiem. Właśnie dziś lece z nim do okulisty bo dostanie skierowanie na przetykanie kanaliku łzowego
"że właśnie mnie odciążył z moich obowiązków" MOICH!no litośći
bidulekna przetykanie kanaliku łzowego
oby sie na tym skonczyloJest uczulony na ryż i kukurydze póki co.
nosisz to usztywnienie? kiedy kontrola?zobacze czy z tym kulasem uda mi się wyjśc na spacer
mam nadzieje, ze zostawia juz Justynke w spokojupodejmą decyzję, czy dalsza rehabilitacja jest konieczna.
sprytniejsze te nasze dzieciaczki niz nam sie wydajeAle mądrale z tych naszych dzieciaczków
gratulujeMarcel przespal cala nocke
on juz mial kilka nocek calych przespanych, zwlaszcza jak mu kleiku do mleka dosypalammoze teraz juz bedzie tak ladnie spal
facecizaswiecil glowne swiatlo i jeszcze glupie gadki, gdzie jest lampka, bo on nic nie widzi, a musi sie przebrac
ja w zasadzie musialabym wyjsc ze wzgledu na psa... ale juz nieraz wychodzilam jak akurat przestawalo padac, a w drodze znow zaczynalo... z tym, ze do gondoli mialam folie przeciwdeszczowa, a do spacerowki musialam osobno dokupic, zamowilam w sobote, jutro powinna byc, a dzisiaj to chyba psa samego na spacer wysleNie idziemy na spacer
ja zamiast wkladki zamowilam sukienke do chrztuwolę mu jakąś zabawkę kupić w to miejsce.
pracowita kobietapoprasowałam zrobiłam obiad i odkurzyłam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość