czasem zdarzy jej sie usnac miedzy 21:00 a 22:00, ale jeszcze nie na nocKiara dalej tak pozno zasypia??
fajniutkie, teraz tylko ladna pogoda by sie przydalaKupiłam ostatnio Wice używane sukieneczki na allegro, dziś przyszły

czasem zdarzy jej sie usnac miedzy 21:00 a 22:00, ale jeszcze nie na nocKiara dalej tak pozno zasypia??
fajniutkie, teraz tylko ladna pogoda by sie przydalaKupiłam ostatnio Wice używane sukieneczki na allegro, dziś przyszły
to u nas dzisiaj ciężki dzieńmały taki jakiś marusny ehh dziś chyba ma gorszy dzień...
dziewczyny, mam chrzestna dla corcizadzwonilam do mojej przyjaciolki i ja jednak zapytalam, a ona od razu sie zgodzila
podobno pogoda ma się już polepszyć i niedługo ma się zrobić prawdziwe lato. Pogoda beznadziejna, cały czas siąpi deszczczyli znowu cały dzień sama zamknięta w domu z moją dwójką i Tosia którą roznosi energia. Mam już serdecznie dość tej aury pogodowej, mogłaby w końcu słoneczna pogoda przyjść przecież już czerwiec.
brawa i pozazdrościćWojtek dzisiaj pierwszy raz przespał całą noc!
takMarcel zjada i sam zasypia?
kochana nie stresuj sie, na pewno wszystko bedzie dobrzeOby przyszedł jej apetytMoże udziela jej się mój stres w związku z jutrzejszym USG
Nawet nie wiecie jak się boję...
oby ostatnianiedługo idziemy z Justynka na rehabilitację.
zrobil mamie prezent na dzien dzieckaWojtek dzisiaj pierwszy raz przespał całą noc!
bedzie dobrze, trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nawet nie wiecie jak się boję...
sporo... moj kuzyn zeni sie w tym miesiacu, ale nie dam rady pojechac, gdyby to bylo gdzies w poblizu, to bysmy sie na troche wybrali, ale jechac godzinami do PL na chwile (bo Kiarcik przeciez jest jeszcze za mala na cale wesela i uzalezniona od cyca mamusi) nie ma dla mnie wielkiego sensuTeż mam wesela (3 w sierpniu)
jaki grzeczny synustak
chociaz zdazaja sie wieczory ze placze i wtedy mamusia musi posiedziec przy lozeczku i potrzymac albo za raczke albo za nozke![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość