Witajcie,
U nas dziś bardzo ciepło - 27 stopni w cieniu

Spacerek zaliczony, choć mała przez większość czasu marudziła i płakała. Dopiero gdy wracaliśmy zasnęła u męża na rękach i mogliśmy jeszcze pół godzinki pospacerować.
iw_rybka , super, że Zuzia wreszcie polubiła mleczko z butelki

Oby tak dalej, to spokojnie obejrzysz "Zaćmienie" w kinie
Przygoda z kałużą rzeczywiście kosztowna, ale w każdej sytuacji jest jakiś plus. Andrzejek ma kolegę a Ty koleżankę

Śliczne sukieneczki udało Ci się kupić.
inia1985 , serdeczne gratulacje dla Wiki za pierwszego ząbka

No i super, że usg dobrze wyszło
leona, wielkie brawa za piękną wagę Marcelka

Pięknie przybiera na wadze, więc to oznacza, że ilości pokarmu i liczby posiłków są w porządku. No i brawa za pierwsze mięsko

Te daty na opakowaniach są chyba orientacyjne, spróbuj dać pół słoiczka i obserwuj synka, jak wszystko będzie ok to możesz dawać więcej.
Helen, widzę, że Kiara już ma swoje upodobania żywieniowe

Nie widziałam u nas pasternaka, choć po prawdzie zbyt dokładnie nie przeglądałam asortymentu warzywnego. Jutro pierwszy raz będę małej gotować marchewkę i ziemniaczka, ciekawa jestem jak jej posmakuje ...
Bardzo się cieszę, ze Kiarze spacerówka przypadła do gustu, teraz chętniej będzie jeździła na spacerki
Pruedence, my też miałysmy dziś pobudkę o 6, ale na szczęście o 8 Justynka się poddała i zasnęła i do 9.30 pospała. A potem wstał mąż a ja sobie poleżałam do 10.15
A jeśli chodzi o tego doła, to może chodzi o tą nogę?? Kiedy dokładnie masz wizytę u ortopedy??
dorotaczekolada, spokojnie, to że Lenka jeszcze sie nie obraca na brzuszek bądź odwrotnie, to nie oznacza, że coś jest nie tak. Jeśli tak bardzo Cię to martwi, poproś o radę pediatrę, jak będziesz na następnym szczepieniu.
No a z tymi nockami to naprawdę współczuję