Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

07 cze 2010, 22:04

witam wieczorowo. Pustki cosik u nas...
Kasiu90 oj przydałaby się cierpliwość zwłaszcza do samej siebie...
czasami mam wyrzuty sumienia o ten rozwód, mam doły cholera wie o co. Humory jak u baby w ciąży... De facto holender jestem... Ale znów sama ze sobą sobie nie radzę...

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2010, 22:09

Kala ;), czemu do nas nie zagladasz :ico_placzek:

sabcia o tobie juz nie wspomne :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2010, 00:05

oj widzę ciepelko sie bardzo odbija i mało czytania

ja niedawno wróciłam z pazurków , wiem jestem nienormalna ale cóż nie potrafię odmówić dziewczynie w potrzebie , najwazniejsze że Loluś uśpiony i ładnie spal i nadal spi , więc spokojnie mogłam sobie robić :ico_oczko:

Kasia90, fajnie że odpoczełaś i się rozerwałaś :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

08 cze 2010, 08:39

Witam,
upał daje popalić już od rana, ale nie narzekam...w biurze mamy klimę, to nie odczuwam. :-D
Wczoraj myślałam, ze dostanę zawału. Mój P nakarmil Zosię kaszką i dał jej za jakiś czas mleko,trochę tego było za dużo i Zosia w końcu się przejadła i nie mogła spac. Płakała, w końcu brzuszek zrobił jej się twardy i zaczął się płacz jak przy kolce. Chciałam jej dać Grape Water, ale nie zdążyłam, bo wszystko zwrociła, chlusnęło z niej jak z fontanny :ico_placzek: Przestraszyłam się, bo jeszcze ten mój P tak ją trzymał, ze zaczęła się krztusić, a ten mnie nie słuchał i nie chciał jej przechylić, więc jeszcze się pokłóciliśmy. Na szczęście Zosia po tym już lepiej się czuła, uśpiłam ją i przespala mi całą noc :ico_brawa_01:

Kala dobrze, że będziecie mieli nadzór, przynajmniej będzie to na korzyść dla Ciebie i dla dzieci. Trzymam kciuki.

Matikasia :ico_brawa_01: za autko, my nadal szukamy, bo każde chce inne :ico_noniewiem:

Kasia90 widzę, że odpoczęłaś i "porandkowałaś" :ico_oczko: Super :ico_brawa_01:

wiolaw Ty to masz zdrowie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sabcia

08 cze 2010, 08:40

Witam!!!
Wlasnie dopijam kawke i do szkoly lecimy - dzis pada wiec autkiem jedziemy :(

Skoro twierdzicie ze mam jej nie powstrzymywac to ok nie bede :-D

Magda33 - heheh Zosia to lobuziak maly hihihih biedny ten wasz kotek :ico_haha_01: ale jak sobie pomysle jak ona to robi to juz mi sie smiac chce hihihi, Adi jak byl maly to jak mowilam pokaz jak sie zloscisz to natezal klate i robil grrrrrrrr :ico_zly: i tez byl taki maly jak Nikola teraz - takze faktycznie te nasze dzieciaczki sa niesamowite .....

ejustysia, :ico_noniewiem: tylko nie bij plissss :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Magda33

08 cze 2010, 09:13

jak sobie pomysle jak ona to robi to juz mi sie smiac chce hihihi
postaram się wrzucić filmik na forum :-D
dzis pada wiec autkiem jedziemy
u nas na razie słonecznie

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

08 cze 2010, 10:22

fajnie że odpoczełaś i się rozerwałaś :ico_oczko:
widzę, że odpoczęłaś i "porandkowałaś" :ico_oczko: Super :ico_brawa_01:
No fajnie było. I było mi to potrzebne, bo od tego ciągłego siedzenia w domu można zwariować. :ico_olaboga:
Ale znów sama ze sobą sobie nie radzę...
Też tak mam często, a w ciąży nie jestem... :ico_wstydzioch:
ja niedawno wróciłam z pazurków
Ty to nocna panienka jesteś. :)
i przespala mi całą noc
:ico_brawa_01: A to jedzonko, no to zdarza się czasami. Ważne, że zaraz się poprawiło. :)
dzis pada wiec autkiem jedziemy
u nas upał, chociaż zapowiedzieli deszcz. :ico_szoking: Te prognozy od tygodnia się u mnie nie zgadzają.
takze faktycznie te nasze dzieciaczki sa niesamowite ....
Kurczę, a moja Kinga jeszcze nic z takich rzeczy nie robi... Ale w sumie najmłodsza jest. Na razie staramy się nauczyć robić "papa", ale jeszcze sama nie umie.
postaram się wrzucić filmik na forum :-D
Czekamy. :-D

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

08 cze 2010, 11:27

witam dziewczyny :)

któraś dodawała film na youtube... Też bym chciała a nie umiem... Poradzicie coś?

Awatar użytkownika
matikasia

08 cze 2010, 12:48

Cześć kobitki.

Kasia90
naprawdę super, że wyszłaś gdzieś sama z mężem. Mi też ten weekend dobrze zrobił. Sił można było nabrać.
Co do osiagnięć dzieci to fakt Kinia najmłodsza, ale na gadanie jeszcze ma dużo czasu. te wszystkie gadanie, to nieświadomie wypowiadane sylaby. Nie mają jeszcze nic wspólnego z nazywaniem osób :ico_haha_01:

Magda33 my szukaliśmy jakiejś dobrej marki, combi, klima, ale nie musiał być jakiś konkretny model.
No to ładnie mąż Ci małą nakarmił. Ale swoją drogą, że zjadła tyle. Nasza jak już się naje zaciska usta :ico_haha_01:

Kala ja ci nie pomogę z filmikami. O ile pamiętam to Magduś wklejała filmik z chłopakami:)

T dziś już wyjechał do Polski. Trochę popłakałam i nawet mati się spłakała, ale cóż nie mógł z nami zostać do końca. W czwartek już do pracy.
Byliśmy na długim spacerku, potem na placu zabaw i gościu mi wygląda przez taras że od 12 do 14 jest pauza na placu i musieliśmy się zwijać. dziwna zasada :ico_szoking:
Rano zrobiłam pomidorówkę i naleśniki z serem i świeżymi truskawkami, także teraz tylko zabawa z dziećmi i komp:)
A muszę Wam się pochwalić odnośnie gotowania.Może któraś z już tak robi. Od tygodnia gotuję wszystko bez dodatków sosów z torebek, kostek rosołowych, vegety, delikatu i innych chemicznych ulepszaczy. Teraz jestem taka dumna jak jem taka zupkę i dzieci ja jedzą :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Magda33

08 cze 2010, 13:10

Nie mają jeszcze nic wspólnego z nazywaniem osób
dokładnie tak
Nasza jak już się naje zaciska usta
Zosia też, ale on jej dał taką kaszkę ze słoiczka z biszkopcikiem i widocznie bardzo jej smakowała :ico_olaboga: Na szczęście skończyło się na strachu.
od 12 do 14 jest pauza na placu
rzeczywiście dziwne :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-06-08, 13:20 ]
Może któraś z już tak robi. Od tygodnia gotuję wszystko bez dodatków sosów z torebek, kostek rosołowych, vegety, delikatu i innych chemicznych ulepszaczy
ja nigdy nie dodawałam rosołków itd. :-D o niebo lepsze jest takie jedzonko

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”