Jadzia, twój avatar mnie rozwala

tak sama robięJadzia, a powiedz mi jeszcze kochana ...bo ja te twoje aniołki oglądałam i czy ty je robisz sama? i z czego one są? Są trwałe? Są po prostu cudne! duże one są?

I dziękuje za uznanie

Jadzia, twój avatar mnie rozwala
tak sama robięJadzia, a powiedz mi jeszcze kochana ...bo ja te twoje aniołki oglądałam i czy ty je robisz sama? i z czego one są? Są trwałe? Są po prostu cudne! duże one są?
no właśnie bardzo mi sie spodobały na ścianę bym takie chciała do dzieci pokoików tylko do mnie szmat drogi by szły i pewnie by pognietlizubelek te aniołki są świetne!!!zamówiłam 2 takie do moich rodziców i są bardzo zadowoleni!!
no właśnie bardzo mi sie spodobały na ścianę bym takie chciała do dzieci pokoików tylko do mnie szmat drogi by szły i pewnie by pognietlichyba nie zaryzykuję
o kurde rzeczywiście kicha u mnie na szczęście bez większego deszczu. zanosiło się na dużą burze ,ale 3 godziny się gdzieś kotłowało waliło żeu nas nie za ciepło i pada 3 dzieńnormalnie depresja,połowa czerwca a tu w kurtkach trzeba dalej łazić
ale twoje aniołki mogę zareklamować wśród polskich znajomych jak chcesz?
kochana to ja Ci wysyłam troszkę ciepełka od nasno zimno dziś mieliśmy strasznie,ciekawe jak jutro
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość