Bardzo podoba mi sie ten rozkładany fotelik
o to juz niedługo , trzymam kciuki żeby płeć potwierdziła się po raz kolejnyJa mam wizyte w piątek 11-06 i już wtedy po raz 3 potwierdzimy płeć
Witam.Teramin mam tym razem na 11 października.Mówię tm razem bo Benek urodził sie 1 października. Staraliśmy sie by dziecko "wyszło"wiosenne ale nie chciało i jak już prawie odpusciliśmy starania-cyk i zaskoczyło.ulamisiula, witamy witamy, a na kiedy masz termin
Na prawdę mogę go szczerze polecić.Pożyczaja go od nas znajomi bo jest super w trasie .Gdy dziecko spi mozemy rozłożyc go i dziecko praktycznie leży na płasko.Ma niestety 2 wady.Pierwsza to cena bo jest droższy od tych zwykłych ale wart swojej ceny i drugi to waga.Jest ciężejszy od innych.Ale ogólnie jest super.Bardzo podoba mi sie ten rozkładany fotelik
Ja z Benkiem miałam termin na 28 września a małego trzeba było wyciągać 01 października.Oby tym razem córka nie była tak uparta.ulamisiula, ja według OM mam termin na 2 pazdziernika, a według USG na 28-29 września, takze u mnie to bedzie tak na przełomie
Niestety nasz jest na wsi u teściów.Może w weekend sie troszkę popluskam w nim ale też nie za dużo bo to jest mały basenik Benka.ma ktos basen??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość