Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

14 cze 2010, 10:35

wczoraj robilismy o 23 z mezem przemeblowanie i nic nam z tego nie wychodzilo, i wreszcie wszystko posatwilismy tak jak stalo glupki jestemy
no to ładnie :ico_haha_01:
poniewaz od tygodnia zbieralam sie do zrobienia porzadkow w szafie i jakos nie moglam, wiec dzisiaj wywalilam z szafy wszystkie szmaty na srodek pokoju
jak są w śród tych rzeczy ciuszki dla maluszka to napewno zachce Ci sie szybko :ico_oczko: :-D

Jemy śniadanko i bierzemy sie za sprzątanie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 cze 2010, 10:39

jak są w śród tych rzeczy ciuszki dla maluszka to napewno zachce Ci sie szybko
no wlasnie nie ma :ico_placzek: same nasze wielgachne :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2010, 11:01

Monia M, śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: robimy sie pomalu ciążowe :)

robak witamy w naszych skromnych progach
urde a mi sie coraz częściej robi słabo tak ni stąd ni zowąt, jak chwile postoje gdy coś robie. Nie jestem głodna, nie jest mi duszno czy coś w tym stylu tylko tak nagle... :ico_noniewiem: Wkurzające - zwłaszcza jak stoje nad klientką :ico_noniewiem:
nic nawet nie mów ja zdążylam zwalczyc te z poprzedniej ciąży - kupe kasy i wysilku wsadzilam w to a już patrz spowrotem te same wychodzą - wszedzie nawet na nogach a ja na nogach nawet grama nie przytylam - u mnie to genetyczne niestety:(
le strasznie mi sie nie chce... nic mi sie nie chce :-D
kiedys tez tak raz zrobilam - i nigdy wiecej bo w rezultacie taka sterta lezala tydzien hahhaha tak mnie to zmobilizowalo :-D

Mnie mąż wczoraj zabral na zakupy ( ostattnio cos czesto - w tym tyg 3 raz ) kupilam sobie 2 bluzki takie luźniejsze na brzuszek - super teraz taka moda ze moge ubierac sie w normalnych sklepach :)

Awatar użytkownika
aniaj84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2010, 11:10

Monia M, mnie czeka to samo :ico_noniewiem:
i też mi sie nie chce :ico_noniewiem:
ejustysia, ja tez wczoraj byłam na zakupach ale w końcu sobie nic nie kupiłam tylko mężowi 2 koszulki :ico_noniewiem:
kurdeeeeeeeeee
właśnie sprawdziłam że to łóżko dla młodego dzisiaj ma wyjechać DHL z piły
ale o której bedzie u mnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 cze 2010, 12:18

robimy sie pomalu ciążowe :)
tak pomalutku :ico_oczko:
nic nawet nie mów ja zdążylam zwalczyc te z poprzedniej ciąży - kupe kasy i wysilku wsadzilam w to a już patrz spowrotem te same wychodzą - wszedzie nawet na nogach
no własnie mi po synku zrobilo sie na brzuchu sporo i na biodrach, potem juz sladu nie bylo, bo takie perlowe sie zrobily i serio ich nie bylo widac, a teraz jak ten brzuch juz taki duzy i skora napieta to te stare robia sie bardziej widoczne, co prawda ani nie sa sine, ani rozowe nadal takie bladziusienkie, ale jednak widac je :ico_zly:
taka sterta lezala tydzien hahhaha tak mnie to zmobilizowalo
nie no ja mam nadzieje, to dzis zrobic :-D deszcz pada nigdzie nie pojdziemy, ugotuje wiec obiad a potem sie biore za porzadki :-D o ile oderwe sie od kompa :ico_haha_01:
Monia M, mnie czeka to samo
taki los nas....kurczakow domowych :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniaj84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2010, 12:53

taki los nas....kurczakow domowych :ico_oczko: :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
co do rozstepów to mi po igorze zostały ale bardzo blade i takie króciótkie
co prawda niczego nie używałam na rozstępy
teraz na razie tez jeszcze niczego nie stposuję

przyjechało łóżko dla igora
ale "kuriery" nie chcieli mi go wnieść do domu, mimo, że ich ładnie poprosiłam i powiedziałam, że nie mam żadnego faceta w domu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
zostawili je na chodniku przed domem :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
dopiero mój sąsiad pomału pomógł mi je bliżej wejścia przeciągnąć abym mogła sobie pomalutku do domku pownosić
ale reszty nie dam rady
materac ciżęki

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 cze 2010, 14:55

aniaj84,
ale chamy :ico_zly:
pewnie jakbys im na flaszke dala to by wniesli :ico_zly:

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

14 cze 2010, 15:42

Ja też mam rozstępy :ico_placzek: Po Madzi mi sie nie zrobiły tylko po Maji :ico_noniewiem: smaruje sobie brzunio takim kremem co na suchą skóre dla dzieci alergicznych - jest ekstra Oilatium krem :)

Wkońcu K mi zrobił fotke brzusia dzisiaj!!! :ico_brawa_01: :ico_sorki: Wstawie wieczorkiem bo teraz lece sie pakowac do klientki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2010, 17:07

Wstawie wieczorkiem bo teraz lece sie pakowac do klientk
o no to czekamy

Mi przy wiku strasznie wyszly - nawe n lydkach - ale u mnie sosc ze rodzinne to 30 kg przytylam w ciazy a kremów używalam multum od oliwki po mustelle i jeszcze mustelle na rozstepy po ciazy - i nic nie ylo widac a tera te same wychodza

Boże ale mnie strasznie glowa boli , Wikuś mi zrobil niespodzianke i spal 2 godzinki w dzien - ja rzem z nim ale dalej boli mnie strasznie, nie wiecie co mozna na taki ból wziąść

Awatar użytkownika
Monia M
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 cze 2010, 08:25

Wkońcu K mi zrobił fotke brzusia dzisiaj!!! Wstawie wieczorkiem bo teraz lece sie pakowac do klientki

[ Dodano: 2010-06-15, 08:26 ]
ejustysia, ja to tylko apap biore w awaryjnych sytuacjach

[ Dodano: 2010-06-15, 08:28 ]
u nas dzis nie pada, aiwc wytoczymy sie z domku :-)
wczoraj sie zmusilam do ulozenia tych ciuchow a przy okazji przebralam swoje i te juz za male schowalam na dno szafy :ico_oczko: wyjme pewnie w przyszle wakacje :ico_haha_01: ide dac dziecku sniadanie bo krzyczy, ze glodny :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”