przepraszam ze kazdej nie odpisze

mala mi dzis sie tylko raz obudzila w nocy na cyca

oby nie

nadal sie meczy jak ma zrobic kupke

ok lece
Kochanie ja i tak podziwiam ze jeszcze znajdziesz czasu troche zeby tu zajzec i za to wielki szacun bo z 2 maluszkow to w ogole czasu brak nawet do toaletyprzepraszam ze kazdej nie odpisze
oby pomogla A ja sobie wlasnie dalam dawke takiego zniszczenia na alosy ze kupela poprostu uwierzyc nie chciala ze ja maniaczka zdrowych wlosow zapodalam im taka chemie ale mialam dosc odrostow wiec zrobilam sobie farbe na calosc a ze kolor mi sie nie podobal stonowala je ale nadal patrzec niw moglam na nie wiec zapodalam kolejny kolorek wiec kolor jest oka ale moje wlosy lepiej nie mowic ale wezme sie za nie i bedzie okdzięki za przepis na maseczkę ,ten jedwab biosilka zawsze kupuję w Pl jak jestem rewelacja
kochana normalne ze ma sie pietra przed czym nowym bo wiadomo ze ludzie rozni sa ale spokojnie kochana poradzisz soble ja bede miec duuuuzo kontaktu z klientami i sie go boje - chociaz na poczatku sie cieszylam z tego ze jednak nie 8h przy biurku wpatrzona w kompa, tylko jednak cos bardziej interesujacego :D ale teraz spac nie moge bo sie boje ze sie nie dogadam i nie zrozumiem o co chodz
zdecydowanie kochana bo tylko rozochocilas tylko "robaka" a go nie zalalas a to sie zemnscilpowiem wam,że wypiłam malutko akoholu i mam mega kacawięc chyba trzeba następnym razem pic więcej
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość