Dzień dobry wieczór ;)
Melduję się w dwupaku, nienaruszona i z brakiem jakichkolwiek objawów porodowych
Podróżowalam dzisiaj z rodzinką troszkę, pospacerowaliśmy po pieknym tuszyńskim lesie i nawet komary nie gryzły ;) zaliczyliśmy knajpkę z ogródkiem i wsiamałam pizze (chyba już ostatnia przez najbliższy czas). A z rańca samego sprzątaliśmy z męzem mieszkanko i zawieszaliśmy lampkę na ścianę u dzidziucha i zegar ;) porobię fotki i zaprezentuję Wam jutro pokoik
Chciałam powiedziec, ze mam niesamowitego powera do wszystkiego od jakiś 3 dni

Wczoraj piekłam ciasto, które już zostało zjedzone ;) i dzisiaj właśnie poecze się nowe co by było na niedzielę i nawet teśc

iowej jutro zawiozę ;) niech się cieszy kobitka

Dzisiaj przed południem umyłam okno w pokoiku maleństwa, zd

jęłam firanki, które ręcznie wyprałam, zawiesiłam nowe ;) ale oznak rozpoczynającego się porodu brak, także chyba w moim przypadku też te cudowania nie działają ;D
Tibbynom mam trochę obawy o swojego psiaka, bo strasznie go rozpieściłam - jest z nami 4 lata i w zasadzie cała nasza uwaga była skierowana zawsze na niego

wierzę, że pokocha dzidziusia jak i nas kocha

będziemy ostrożni...Dziekuję Ci za radę w tej kwestii, miło, że pamiętałas :)
julchik22, zgadzam się z Tobą w zupełności, że ścisla dieta czyli nic surowego i nic smażonego przez pierwsze dwa tygodnie po porodzie, a później małymi kroczkami jedzmy i obserwujmy maleństwo. Truskawki? Czemu nie? Zjedzmy 3 szt, następnego dnia 4 szt obserwujmy maleństwo, nie jest powiedziane, że dziecku zaszkodza ;) Martwiłaś się o mnie-to miłe

zobaczysz razem wylondujemy na porodówce
Karo 
już niedługo, co raz bliżej...
Martalka, brawa dla meza, dzielny facet ;)
slooowgirl, witam Cię serdecznie
Zakupiłam dzisiaj książkę pt.: "Masaz niemowlęcia" Joanny Kaczara - polecam
Ciasto piszczy ;) znaczy czasomierz ;) ide wyłączyć, niech dogorywa
[ Dodano: 2010-06-19, 23:14 ]
wszyscy śpiochają ;D ja idę się relaksować w wannie ;D jutro po południu KTG
DOBRANOC