Witam sie i ja ;) w dwupaku jeszcze ;)
slooowgirl, Asieńko dzięki za podpowiedx z poduchą ;) chyba nawet 2 się przydadzą przy takim maleństwie-jedna za moje plecy a druga pod maleństwo co bym sobie raczek nie nadwyrężała ;D Ja też planuję wszystko nzostawić dla drugiego dzieciaczka ;)
julchik22, dziękować za miłe słowa o pokoiku ;) szykujesz się jutro na porodówkę ? Miałyśmy iść razem ;) czeresnie - własnie, wiem co dzisiaj będzie moim daniem głównym ;) uwielbiam czereśnie mniam...a z mężem-zgadza się jesteśmy bardzo szczesliwi-zawsze i wszędzie ;)
tibby, dobry tekst zapodałaś ;D jeśli można sobie wybrać i coś tam zaczarujesz to ja zgłaszam cheć porodu jutro w nocy czyli z wtorku na środę ;) załatwisz mi? i jeszcze zeby był jak najmniej bolesny i bez komplikacji
karo-22, dziekuję za miłe słowa o pokoiku, kolorek żywy, radosny, optymistyczny ;) słonko po południu tam zagląda więc faktycznie jest fajnie ;) maleństwo będzie chyba zadowolone ;)
U mnie dzisiaj na obiad uda z indyka z jabłukami ;) poszaleję troszkę kulinarnie jeszcze ;D
Czekam na męża, pojedziemy odebrać dywanik w miśki, z psem na szczepienie i spacer, a potem...ostatniue chwile tylko we dwoje hmm kto wie;)
MIŁEGO DNIA