helo
Marta ,,dolanczam sie do rozplywajacych sie w sloncu

Pogoda dopisuje,,mi akurat to odpowiada,bo dzieci moga wyszalec sie na placykach zabaw,tam maja studnie i paplaja sie w wodzie,bawia sie z innymi maluchami,a ja siedze na laweczce i opalam te odkryte czesci ciala.
Jutro m tez idzie do pracy ale ja z dziecmi i kuzynostwem mojego meza umowilismy sie na basen,zrobimy grila,dzieci pobawia sie w wodzie.
Dziewczynki cudne,,zwlaszcza spiaca Amy!!!!Boska ta fotka.
Z ulewaniem macie sie trzy swiaty.To wyglada mi na refluks.A lekarz nie potrafi postawic diagnozy????KArmisz tylko piersia czy dokarmiasz??
Ja zawsze obawialam sie skazy bialkowej i roznych rodzajow alergi pokarmowych.U Eryczka na poczatku podejrzewalam skaze bialkowa bo czasem sie prezyl i mial twardy brzuszek,ale jednak nie.Wszystko z wiekiem minelo.Ale jak MAy tak duzo ulewa,wrecz wymiotuje to powinnas ostro zaczac to badac bo niefajnie by bylo gdyby na wadze nic nie przybierala,a wrecz przeciwnie.
yoanna--wkoncu optymistyczny poscik:-)
JA tez mysle o jakims wypadzie z kolezankami,a ze mam wkrotce urodziny to dobrze sie sklada

Raz to nie zawsze.
Masz super tesciowa!!!!Chyba nie narzekasz?
FAjowo ze w pracy sie uklada po twojej mysli.
Ninie wlaczyl sie zapewne bunt,,coraz mniej cie widzi,,w nocy wszystko przerabia.NAgle przyzwyczajenie ze mama byla z nia 24/h odeszlo w zapomnienie....przezywa to i tlamsi w sobie. NApewno jej to minie,zwlaszcza ze poswiecasz jej duzo czasu a przy tym czuje sie napewno jak w bajce.
wiola--pisz co u ciebie??Jak sie sprawy maja,,moze bedziemy jednak ciociami a tego nie wiemy?
adia--ale z KAcperrka mega blondasek!!!
Slodkich snow kobitki,,