dziewczyny ja tez te kropelki uzywam 15 kropel do wody lub mleczka i podaje malej i sie lepiej czuje, podaje jej raz do dwoch dziennie wieczorem ja dokarmiam ale chyba sie przestawie na butle no bo mala jest szczesliwsza po niej, po piersi chce ciagnac co godzine i nie spi caly dzien az do wieczora kiedy to pada ze zmeczenia po butli piers caly czas ciagnie a ostatnie dwa dni zeby ja uspokoic trzebabylo z nia lazic ciagle na rekach inaczej sie darla no i tak wlasnie spedzilam ostatnie moje dwa dni rece mi odpadaja
maz wlasnie sprzata mieszkanie a ja szybko tu sobie pisze i usypiam mala na zmiane
chce sie najpierw spytac poloznej o co chodzi ze mala w ciagu dnia nie chce spac ale jest zmeczona jednak co zauwazylam po ostatnich dniach, i wtedy podojmiemy decyzje co dalej
bylam z nia na speceku wczoraj i dzisiaj po 2 godiznki ale jak tylko sie wozek zatrzymywal to plakala
tak mi jej zal ze musi taka przemeczona chodzic i tylko na rekach mi spi, w lozeckzu sie budzi, a juz tak ladnie spala sama, teraz musze znow ja kolysac to na brzuszku to na siedzaco to chodzic z nia, probowalam ja odzwyczaic dzis ale cos cienko mi poszlo, dobrze chociaz ze spi nieprzerwanie 9 godzin w nocy to sie wyspie, za to anwet na kibel ruszyc sie nie moge
dzis sniadanie zjadlam dopiero o 16 jak maz przyszedl bo wczesniej to tylko banana moglam wszamac z mala na reku echhhh
mala karmie na siedzaco w lozku jak karolas wczesniej ja odkladalam do lozeczka no ale ze teraz budzi sie dopiero o 6 rano po calej nocce to juz ja nie odkladam tylko biore dos iebie, czasem sie z nia pobawie i potem spimy razem 2-2,5 godzinki
na lezaco karmilam tylko kilka razy i dziwnie jakos mi bylo bardzo niewygodnie
teraz juz lece musze sprzatac pomagac bo jutro polozna przychodzi a dom jak po wojnie.... no nic lece