tez to zauważyłam.Mój jest z 1 października teraz mam termin na 11 października..A Twój synek jest z sierpniamamy dzieciaczki prawie w równym wieku...
no własnie mam pytanko, a bierzesz no-spe na własną rękę czy z polecenia lekarza?Niestety musiałam wziać no-spe bo brzuch mnie po drodze rozbolał.to chyba od tej pogody.
Mi lekarz kazał brać na zmiane no-spę i spazmolinę jeśli tylko zacznie mnie brzuch boleć.Ja mam częste plamienia i poczatek ciaży to było 3 -miesiace non stop antybiotyk na zmaine z zastrzykami więc nie chcę powtórki z rozrywki.no własnie mam pytanko, a bierzesz no-spe na własną rękę czy z polecenia lekarza?
Bo ja się zastanawiam czo mam zrobić...ja biorę w razie co tylko paracetamol, ale bardzo rzadko...
a teraz często mam bóle żołądka...a wiem że no-spa rozkurczowa jest...
ja to no-spe nie biorę ale wiem ze lekarze zalecają właśnie no-spe albi paracetamol....ja akurat biorę leki rozkurczowe więc jak coś mocniej mnie zaboli to sięgam po paracetamol...ulamisiula napisał/a:
Niestety musiałam wziać no-spe bo brzuch mnie po drodze rozbolał.to chyba od tej pogody.
mój z sieprpnia takze tylko 2 miesiące różnicy...tez to zauważyłam.Mój jest z 1 października teraz mam termin na 11 października..A Twój synek jest z sierpnia
dzieki kochanaale widze ze twój to taki uroczy :
musi być cudny.....Moja mamcia do mnie dzwoniła i mówi że ma coś dla Leosia...podobno kupiła cudny kombinezonik, taki błekitny ale zobacze dopiero jak przywiie...ale to juz za kilka dni.
Mówi ze taki maleńki cudniasty że napatrzeć się nie może
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość