Wpadłam się przywitać. W niedzielę wróciliśmy z urlopu

aniawlkp86, Janiolek spóźnione życzenia :ico_prezent: :ico_prezent:
Myślalam, ze Wam pisalam. Bardzo delikatnie mowiąc - Kuba sie nie slucha, wrzeszczy caly czas, dokucza wszystkim. Ponieważ sie nie słucha to kilka razy wpadl już pod samochów, zlecial ze schodów, wsadzil paluchy tam gdzie nie powinien. Naprawdę horror. Obydwoje odchodzimy od zmyslow i to nie momentami, ale przez więkksozść dnia. Mniej więcej od godziny 8 zaczynają sie u nas wrzaski awantury, normalnie jak patologia jakaś. Ostatnio u sąsiadki była teściowaw odwiedziny. Kobieta pierwszy raz słysząła naszą rodzinę w akcji (tzn Kuba i ja), a że byla sama w domu to zadzwonila po policję. Szczęście, ze na alarmowym siedzi nasz znajomy to nim wysłala patrol zadzwoił z pytaniem co się u nas dzieje, bo ponoć burda rodzinna... wstyd na cąłegokilolek to wy do psychologa chodzicie? a co się dzieje,że aż takie problemy teraz masz?
a gdzie byliście i długo?a potem wyjechaliśmy na urlop nad morze![]()
dziękianiawlkp sliczne zdjęcia Hani, i fryzurka też super.
no to czekamyNa razie nie mam kiedy, ale jak znajdę chwilkę to wrzucę zdjęcia z wakacji![]()
u nas podobnie,Hania śpi pod taką jakby narzutką z Barney'em z JimJam i ciagle się rozkopuje to jej nawet nie nakrywamU mnie chłopcy śpią tylko pod prześcieradłem a i tak się rozkopująbo za gorąco
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość