NICOLA_1985

29 lip 2010, 10:17

hej
NICOLA_1985, superaśne buty i sukienka :ico_brawa_01: życze już dobrej zabawy :-)
dzieki :-D
ja podaję jeszcze do tego torcik z okazji moich imienin :ico_tort: i jeszcze jeden od Tobika za 13.tygodni życia! :ico_tort:
wszystkiego najlepszego :ico_tort: :ico_prezent: no i dla Tobiego :ico_brawa_01: za 13 tydzień :-D

my dzisiaj zaliczylismy pierwsze rehabilitacje :-) obyło sie bez krzyków :ico_brawa_01: :ico_sorki: no i teraz bedziemy miec juz stałe spotkania raz w tygodniu dobrze bo przynajmniej młody szybko sie nauczy ze ma dwie strony ciała a nie tylko jedną :ico_oczko: teraz babcia zabrała Karoline na rehabilitacje a ja z Krystiankiem w domu jestem , cycusiamy i pozniej mam nadzieje Krystianek bedzie spac a ja musze brac sie za sprzatanie

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 lip 2010, 15:27

witam
tibbi :ico_prezent: dla ciebie i Tobiaszka
.
bo przynajmniej młody szybko sie nauczy ze ma dwie strony ciała a nie tylko jedną :ico_oczko:
napewno szybko sie w tym połapie :ico_oczko: myśle ze szybciutko zareagowałs i wszystko bedzie dobrze :-)

coś dawno nie było MAMCI mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2010, 17:19

Tibbi wszystkigo najlepszego z okazji podwojnej okazji

a nikt nie ma nr do mamci?

Zuzia zaczela sie przekrecac na brzuch ale na razie z 1 boczku i teraz na brzuchu non stop moze pomoze to cos na jej głowke aaa i zjadla pol sloiczka merchewke z ziemniakami. Wiecie co mi sie wydaje ze te sloiczki z hipp sa lepsze od bobowity i gerbera

NICOLA_1985

29 lip 2010, 18:12

wisnia mi tez sie wydaje ze hipp lepszy, a nawet najlepszy bo jedyny BIO i nawet mleko modyfikowane ma BIO
:ico_brawa_01: dla Zuzi za nowe umiejętności :-)

no właśnie coś Mamci nie widac... :ico_noniewiem: ciekawe co tam u niej?... jak tam dziewczynki?...

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2010, 05:49

Witajcie u Nas nocka do bani ech kiedy ja sie wyśpię :ico_spanko: :ico_spanko:
Zuzia zaczela sie przekrecac na brzuch ale na razie z 1 boczku
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zuzolka :-D
śilna kobitka

:ico_buziaczki_big: Dla Tobiaszka za 13 tydz. hihi ale ten czas leci :-D :-D :-D
Co do Mamci to mam nadzieje ze u Nich wszystko dobrze i dziewczynki zdrowe bo zniknęła zaraz za tym jak napisała ze Lilcia ma temperaturę :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
A my dzis jedziemy na weekend do mojej siostry czeka nas dobre 3 godz jazdy ciekawe jak Bartoszek to zniesie

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

30 lip 2010, 07:51

witam
wisnia3006, super że Zuzia sie już kręci :ico_brawa_01:
gozdzik, trzymam kciuki żeby podróż się udała
u nas tez nocka nie najlepsza mam wrażenie że od kilku dni Jasio budzi sie częściej :ico_sorki: ale jeszcze nie jest tragicznie wstajemy o 8 wiec troche zawsze sobie pośpie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 lip 2010, 11:44

gerber też jest bio!

u nas nocka spokojna - taka jak zawsze - pobudka o 6:30 a następna o 8:30 i kima po dwóch godzinach i teraz maluch dokazuje :ico_haha_01:

:ico_brawa_01: dla Zuzki za przekręcanie się ;-)
gozdzik, trzymam kciuki za waszą drogę. na pewno wszystko się uda.

ja dziś do gina w koncu po porodzie idę :ico_wstydzioch:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2010, 12:19

bylam dzis zrobic paznokcie u kosmetyczki i tam obok jest rehabilitacja dla DPS-u i zapytalam sie rehabilitanki o mala a ona powiedziala ze jej kolezanka zajmuje sie malymi dziecmi i mam do niej jutro zadzwonic moze bedzie przychodzila do domu. ciekawe ile kasy wezmie

ej a jak sie zabezpieczacie teraz?
ja lykam tableki

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

30 lip 2010, 12:34

wisnia3006, :ico_brawa_01: super , może nie bedzie droga :ico_noniewiem:
ja narazie sie nie zabezpieczam poza kamienie piersią ale mam stresa żeby czasami nie zajść znowu w ciąże :ico_noniewiem:

NICOLA_1985

30 lip 2010, 13:45

hej
u nas nocka ok, wszyscy wyspani :-)
byla moja mama i moj tata zrobili mi pierogow wiec obiad mam z głowy :ico_sorki: :-D

co do zabezpieczania sie to ja mam załozoną wkładke Mirene bo wiecej dzieci nie planujemy

zrobilam focie pokoju Krystianka jeszcze nie wyglada w 100% taj jak bym chciala ale i tak sie pochwale :-P ;-) :-D
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2010-07-30, 13:48 ]
jak bedziemy miec kase pomalujemy go na inny kolor, załozymy rolety, karnisze, firanki i zmienimy mebelki i dywanik a na razie musy byc tak jak jest

Wróć do „Przedszkolaczki”