lidziasc
Wodzu
Wodzu

31 lip 2010, 08:50

WItam :)

u nas deszczowo od samego rana.
az sie nic nie chce.
mam nadzieje ze sie poprawi pogoda bo wybieramy sie na wies na 10 dni...
ja narazie sie nie zabezpieczam poza kamienie piersią ale mam stresa żeby czasami nie zajść znowu w ciąże
Ale wiesz o tym ze karmienie piersia nie jest zabezpieczeniem??
moja tesciowa tak zaszla synek mial 3 miesiace jak sie zaczela zle czuc...zwalala na zatrucie kielbasa :)
i tym sposobem maz i jego brat są z lipca rok po roku :-)

NICOLA_1985,
kreacja weselna zapowiada sie extra!! :ico_brawa_01:
a jak z dzieciaczkami?bierzecie ze sobą?

Pokoik tez fajny ale strasznie brakuje w nim firaneczki.
ja zawsze musze miec firanke w okie bo bez niej mi łyso :ico_haha_01:
a karolinki pokoik pokazesz?? :ico_sorki: :ico_sorki:

NICOLA_1985

31 lip 2010, 13:00

hej

lidziasc, na wesele bierzemy tylko karoline do krystiana załatwiłam sobie opieke (dziewczyne szwagra) tylko nie wiem do konca jak to bedzie wygladac... planuje wrocic koło 22.00 z karolina do domku ale moze byc tak ze Krystianek nie da rady wytrzymac bez mamy cały dzien to moze bedzie czesc czasu na weselu z nami pozniej wroce po kolacji do domkuz krystiankiem a z karolina do 22.00 zostanie na weselu seba a pozniej ja podjade po karoline wezme ja do domu i zwolnie opiekunke :ico_oczko: tak czy siak potrzebuje Marzenke na cały dzien :ico_sorki: i chwała jej za to ze sie zgodziła bo tesciowej nie mam zamiatu prosic... :ico_nienie: Krystian ma dwa miesiace a ona go na oczy 3 razy widziała i miała tylko 1 raz na rekach przez 2 minuty.... a mieszka 6 km od nas, nie przyjezdza bo twierdzi ze jest bardzo chora ale jak my do niej przyjechalismy z krystiankiem bo tesciu go nie widzial ani razu i zreszta do tej pory nie wie jak jego wnuk wyglada to zabrali nonono i pojechali na pizze :ico_puknij:

co do pokoika to firaniek nie ma bo po prostu nie mam na czym ich powiesic , nie mam jakich firanek powiesic i nie stac mnie zeby kupic.. :ico_noniewiem: tez mi przeszkadza ten brak firanek... firanki mam tylko i wyłacznie w pokoiku karoliny i to do tego takie stare :ico_noniewiem: ale nie sa zniszczone wiec wisza
oczywiscie zrobie fotki aktualne i tez wkleje, a za niedługo tez bedzie troche zmian wiec pozniej najwyzej zaktualizuje bo chcemy kupic takie fajne pudełka na zabawki z roznymi bajkowymi bohaterami tylko najpierw musze zrobic porzadek w zabawkach

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2010, 14:11

no ja juz po fryzierze i kosmetyczke slicznie wygladam pozniej wkleje wam zdjecie ale to chyba dopiero w pon. aaa i dzwonilam do pani rehabilitatki powiedziala zebym do niej zadz w pon bo teraz jest w pracy i nie moze za bardzo gadac no i stwierdzila ze miejsce dla Zuzi na pewno sie znajdzie

lidziasc
Wodzu
Wodzu

31 lip 2010, 15:08

slicznie wygladam
ty skromnisiu :)
hihi
napewno slicznie wygladasz i czekam na foteczki

Wisnia nikola

udanej zabawy wam zycze moje panie bawcei sie dobrze
zabrali nonono i pojechali na pizze
no to extra :/
ja niewiem jak mozna tak sie zachowywac
kolezanka tez ma takich tesciow co maja gdzies swoje wnuki a nad cudzymi dzieciakami np na wczasach sie rozplywaja z zachwytu :/

echhhhhh

NICOLA_1985,

a co do wykonczenia to nie przejmuj sie drobnymi kroczkami i bedzie slicznie zobaczysz :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

31 lip 2010, 15:47

ja po wizycie u ginka. wszystko w porządku z macicą. wróciła do poprzedniego stanu, ładnie wygojone, bez żadnych powikłań. ogólnie lekarz zadowolony ;-) Zapisał mi tabletki i właśnie dziś zaczął mi się okres, więc od dziś biorę. :ico_sorki:

kaczorek, ja bym tak nie ufała temu karmieniu piersią. To nie jest metoda anty! :ico_nienie:

kupiłam dziś bieliznę na ślub :ico_brawa_01: jeszcze muszę miec niebieską podwiązkę :ico_haha_01: ale to ma mi koleżanka pożyczyc, więc będzie cos niebieskiego i pożyczonego z głowy.
jakie jeszcze słyszałyście smieszne zabobony i zwyczaje śluubne? :-D

lidziasc
Wodzu
Wodzu

31 lip 2010, 20:19

jakie jeszcze słyszałyście smieszne zabobony i zwyczaje śluubne? :-D
ja ci napisze jeszcze 2 do ktorych sie zastosowalam :)

* wieczorem dac na parapet buty slubne by pilnowaly pogody na slub
*wsdzic do bucika przed slubem pieniazek by nigdy ci nie brakowalo "zaskurniaków" po slubie
ja mam do dzis dyszke schowana na pamiatke :-)

[ Dodano: 2010-07-31, 20:45 ]
acha wazylam sie z martynka na rekach i wazy ok 6:300kg w ubraniu i z pampkiem niezly klocus co? :-D

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 sie 2010, 08:02

witam
nocka dzisiaj całkiem fajna Jaśko obudziła się tylko 2 razy na cyca o 1 a potem o 5 i o 7.40 i już wstaliśmy :-)
co do antykoncepcji to ja karmienia absolutnie nie traktuje jako antykoncepcje poprostu napisała że sie nie zabezpieczam i że sie martwie czasami że moge zajść znowu w ciąże i tyle. Ale ja biore sie zasiebie i chyba będe stosowała metode npr. :ico_noniewiem:

lidziasc, super Martynka rośnie :ico_brawa_01:
NICOLA_1985, piękny pokoik wszystko ze smakiem urządzone i ja nie zauważyłam żeby czegoś w nim brakowało :ico_oczko:
wisnia3006, czekamy na zdjęcia, tylko żebyśmy Cie poznały :-D
tibby, to już masz prawie wszystko i dobrze bo to już tuż tuż :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 sie 2010, 12:23

tibby, to już masz prawie wszystko i dobrze bo to już tuż tuż
oj tak - tylko 35 dni do ślubu! :ico_olaboga: a cały czas czuję, że tego załatwiania to jest strasznie dużo. jutro na przymiarkę sukienki, we wt lub śr odbieramy w końcu obrączki, potem jeszcze muszę umówic fryzjerkę sobie, bo o tym na smierc zapomniałam, no i znów do restauracji musimy jechac, bo musimy menu ustalic :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 sie 2010, 08:24

witam
kto pije :ico_kawa: i co tutaj taka cisza?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 sie 2010, 21:18

o mój boże! jaka cisza!!!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_olaboga:

Wróć do „Przedszkolaczki”