hej
lidziasc, na wesele bierzemy tylko karoline do krystiana załatwiłam sobie opieke (dziewczyne szwagra) tylko nie wiem do konca jak to bedzie wygladac... planuje wrocic koło 22.00 z karolina do domku ale moze byc tak ze Krystianek nie da rady wytrzymac bez mamy cały dzien to moze bedzie czesc czasu na weselu z nami pozniej wroce po kolacji do domkuz krystiankiem a z karolina do 22.00 zostanie na weselu seba a pozniej ja podjade po karoline wezme ja do domu i zwolnie opiekunke

tak czy siak potrzebuje Marzenke na cały dzien

i chwała jej za to ze sie zgodziła bo tesciowej nie mam zamiatu prosic...

Krystian ma dwa miesiace a ona go na oczy 3 razy widziała i miała tylko 1 raz na rekach przez 2 minuty.... a mieszka 6 km od nas, nie przyjezdza bo twierdzi ze jest bardzo chora ale jak my do niej przyjechalismy z krystiankiem bo tesciu go nie widzial ani razu i zreszta do tej pory nie wie jak jego wnuk wyglada to zabrali nonono i pojechali na pizze
co do pokoika to firaniek nie ma bo po prostu nie mam na czym ich powiesic , nie mam jakich firanek powiesic i nie stac mnie zeby kupic..

tez mi przeszkadza ten brak firanek... firanki mam tylko i wyłacznie w pokoiku karoliny i to do tego takie stare

ale nie sa zniszczone wiec wisza
oczywiscie zrobie fotki aktualne i tez wkleje, a za niedługo tez bedzie troche zmian wiec pozniej najwyzej zaktualizuje bo chcemy kupic takie fajne pudełka na zabawki z roznymi bajkowymi bohaterami tylko najpierw musze zrobic porzadek w zabawkach