zgadzam się co do joty ja sama próbowałam wspomagaczy ale to był dodatek do diety i regularnych ćwiczeń, ostatnios chudłam bez pomocy pigułek, wystarczyło poćwiczyć, zmodyfikować swoje nawyki i efekt zaskoczył mnie samą, jem wszystko i nie tyje a systematycznie chudnę, bardzo wolno ale to chyba lepiejSam błonnik to nie wszystko. Aby trwale schudnąć trzeba zmienić złe nawyki żywieniowe.
Ja właśnie stosuje Therm Line Forte. Kupiłam jedno opakowanie na spróbowanie i właśnie wczoraj zamówiłam kolejne dwa. Ja nie wierzę w samą magiczną moc tabletek ale ostatnio mimo stosowania diety zdarzały mi się wahania wagi lub zastoje a to naprawdę demotywuje do dalszej walki. Niestety nie mogę sobie pozwolić na porażkę bo przede mną jeszcze 25 kg.Dziewczyny, a stosowała któraś z Was Therma Line?
Zgadza się, ruch jest potrzebny, cudów nie ma. Herbatki takie jak wspomniana przeze mnie FITEA, która jest na l-karnitynie, nie zadziałają , jeśli dodatkowo sie nie poćwiczy. (Warto poczytać na ten temat, bo wszystko fajnie opisane link usunięty przez obsługę forumJa jakoś nie wierzę w te herbatki ;) Ruch jest najlepszy na odchudzanie. Trzeba jednak pamiętać, aby pić dużo wody.
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość