Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2010, 19:46

Czyli jak do zapłodnienia doszło 1 stycznia to mi termin wychodzi 24 września, więc spoko mogła urodzić 20.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

07 sie 2010, 19:50

no ale twenpeaks twierdzi ze ok 20 pazdziernika wspolzyl z ta pania. :ico_noniewiem:
to nie bardzo powinna urodzic 20 wrzesnia.

lilo

07 sie 2010, 20:02

i kiedy dodkladnie urodzila i ta data to ktory tydzien ciazy?!?!?
A skąd nam to wiedzieć?????? :ico_szoking: :ico_olaboga:

Ciąża może się skończyć i w 30. tyg, może i w 42. - maksymalnie.

Więc jeśli współżyłeś w październiku z dziewczyną a dziecko urodziło się we wrześniu to NA PEWNO NIE JEST TWOJE.

twinpeaks
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

07 sie 2010, 20:16

ona mi powiediala ze lekarz jej powiedzial ze urodzila w 38 tygodniu czyli tego 20 wrzesnia czyli maksymalny jej czas zajscia w ciaze to poczatek grudnia tak wychodzi ???

[ Dodano: 2010-08-07, 20:19 ]
czyli jakby zaszla ze mna 1 listopada to tez nie jest to mozliwe tak?!?!?!?!?

[ Dodano: 2010-08-07, 20:25 ]
bo ja obliczam sobie ze jezeli 1stycznia -20 wrzesnia wychodzi 38 tygodni

a ciaza moze max trwac 42 to wychodzi ze maxymalnie mogla zajsc 1 grudnia tak???

lilo

07 sie 2010, 20:44

twinpeaks, bardzo ci współczuję tych dylematów........ Choć ja ze swej podejrzliwości wrodzonej przypuszczam, że sobie robisz z nas żarty....
ona mi powiediala ze lekarz jej powiedzial ze urodzila w 38 tygodniu
Lekarz jej powiedział........ A ona te 9. miesięcy nie wiedziała ile tygodni w ciąży chodzi??????
Wiek ciąży liczy się przede wszystkim od dnia ostatniej miesiączki a nie zapłodnienia (które następuje później) - więc jeśli twierdzisz że 38 tygodni (jak oświadczył lekarz) od 20 września wypada na 1 stycznia (nie chce mi się tego liczyć) to musiała zajść po tym czasie a nie przed.

NICOLA_1985

07 sie 2010, 21:24

jesli kobieta nie planowala ciazy i miala wiecej niz jednego partnera sexualnego i miała np. nieregularne cykle to moze nie wiedziec ani z kim ani kiedy zaszła w ciąże... pewnie wybrała sobie tego który wydawał jej sie najbardziej niekumaty i taki ze mozna go wrobic i zaryzykowała... no cóż są kobiety i parapety :ico_puknij:
twinpeaks, współczuje Ci, z tego co wiem to kobieta karte ciąży dostaje spowrotem ze szpitala więc popros aby Ci ją pokazała tam jest wpisana data ostatniej miesiaczki, przewidywany termin porodu itp, porozmawiaj z nią i powiedz o swoich obawach
a ty cała jej ciąże wierzyłeś ze to twoje dziecko???
czy dowiedziales sie ze "jestes ojcem" gdy ta juz urodziła???

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2010, 21:32

jeśli jest tak jak piszesz to napiszę jeszcze raz dosadnie W TAKIM WYPADKU NIE MA MOŻLIWOŚCI ŻE TO TWOJE DZIECKO chyba że schowała i zakonserwowała Twoje plemniki i sama się zapłodniła :ico_haha_01: przepraszam musiałam zażartować bo pytasz o to samo ileś już razy i każda z nas pisze że to co piszesz jest nierealne ponieważ ciąża musiałaby trwać 11 miesięcy.

a dziewczyna robi Cię w balona najwyraźniej
karte ciąży dostaje spowrotem
na bank dostaje bo moja koleżanka i inne znajome mają na pamiątkę

Jej lekarz powiedział że urodziła w 38? żarty sobie robi? co Ona nie wiedziała przez ciążę w którym jest tygodniu? paranoja jakaś :ico_puknij:
jeśli współżyłeś z nią tego 1szego stycznia lub np tam pare dni przed to możesz być ojcem ale jeśli w tym październiku o którym pisaleś to gdyby ta panienka żyla w czasach przeszłych to nie czytalibyśmy bajek Andersena czy Braci Grimm a właśnie tej nieznajomej.

twinpeaks
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

08 sie 2010, 02:51

czyli ze co jak wwspolzylem 1 listopada to moze byc moje?!?!?!?!

[ Dodano: 2010-08-08, 02:52 ]
ja z nia sie rozttalem pod koniec pazdziernika moglem z nia wspolzyc ostatni raz kolo 25 pazdziernika wiec!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!

blagam pomozcie:(

[ Dodano: 2010-08-08, 02:53 ]
ona mi powiedaiala ze dziecko nie jest moje i zaszla w styczniu i lekarz jej pow ze urodzila w 38 tygodniu tylko sprawdzam czy mowi prawde

[ Dodano: 2010-08-08, 02:53 ]
mi chodzi tylko o to CZY MOZE TO BYC MOJE DZIECKO JEZELI WSPOLZEM Z NIA KOLo 25 PAZDZIERNIKA>!!?!?!??!?!?!???????????????????????????????TYLKO O TO CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2010, 07:36

NAPISAŁAM JUŻ JEŚLI WSPÓŁŻYŁEŚ W PAŹDZIERNIKU TO NIE JEST TWOJE DZIECKO!!!! NIE JEST ROZUMIESZ? ILE RAZY TO JESZCZE TRZEBA NAPISAĆ
I skoro Ona też Ci mówi że nie jest to chyba wie?

lilo

08 sie 2010, 08:04

Kolega ma problem z czytaniem ze zrozumieniem????? Czy robi nas w balona???? :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”