hej laski
dla świętujących
slooowgirl za niedługo meżu wróci to się sobą nacieszycie

a macie teraz ze sobą jakiś kontakt? np. telefoniczny?
myślisz, że zmienił swoja postawe? i że jak wróci to będzie między Wami wszystko ok?
mam nadzieję , że między Wami przez ten wyjazd ułozy się wszystko w dobrą stronę
mmarta fotki z chrztu super i nie wiem co ty od siebie babo chcesz

laska, aż miło popatrzec

gdzie te 20 kilo nadwagi???? chyba twoja wyobraźnia jest taka bujna , że widzisz jak na wadze wskakuje 20 kg za dużo
Martalka otulinki na pampki fajne ja kiedys czytalam o tym ze tak sie wkłada jakies wkłady czy cuś.... ale nie bardzo chce mi sie w to bawic a po za tym troche to drogie jak na jeden zakup na raz..

ja kupuje pampki zwykłe do reklamówki daje zużyte i raz dziennie wynosimy na śmietnik pod blokiem

może i mało ekonomiczne zanieczyszczamy świat...

ale wygodnictwo zwycięża...
ja jakos sobie tego nie umiem wyobrazic.. a jak dziecko tak sie skupczy ze zakupczy całą ta otulinke to co wtedy? jak plamy nie zejdą???
mi sie zdazyło kiedys jak karolina leżała mi na pieluszcze tetrowej ze mi sie skupczyła na nią i mimo ze od razu namoczyłam i wyprałam żółte plamy po kupce zostały..
julchik ja do mojej Karoliny czasem mówiłam Maja - bo tak nazywał sie mój świętej pamięci pies

a do Krystiana mówie Karolinko
ja miałam taka komiczna sytuacje u lekarza w rejestracji jak sie mnie babka spytała o dane Krystiana
babka: prosze podac dane dziecka
ja: no Kozłowski
babka: a imie?
ja: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Karoli.... yyy Krystianek
babka:
ale jeśli czujesz ze to nie to imie.. ze on tak na prawde to jest Dawidzio.. no to pogadaj z mężem i róbcie cos w tym temacie.. ale mi ososbiscie Igorek bardzo sie podoba i pasuje do niego