skąd ja to znam...a zabawki rzeczywiście, 5 minut i nuda...za to zegarek taty i piloty, to najlepsze zabawki.Ulubione zajęcia:
Ostatnio jestem zaskoczona, bo moja Zosia płacze na widok odkurzacza i jak ścielę łóżko i otwieram skrzynię na pościel

to tak jak Loluś i jeszcze żelazko lubiA Mila uwielbia odkurzacz:) najlepiej gdyby jej pozwolić kabel gryźć
mojemu teżnajbardziej smakuje nasze jedzonko i ja już mu daję po troszku ,a mój P dał jej wczoraj kawałek kotleta mielonego
sama się nad tym zastanawiam. Wczoraj też się wkurzyłam na nią. Wyobraźcie sobie, że załatwiła dzieciom (nie wiem czy o tym nie pisałam) wolne dwa pierwsze tygodnie września, bo jadą na wczasy do Zakopanego. Miała na to cały lipiec i nie pojechała, a bedzie zarywała dzieciakom rok szkolny. Ale cóż, jej też do szkoły zawsze było pod górkę i widocznie dla niej są inne priorytetywogóle po co tej matce te dzieci
mały spryciarzwracam a on na łóżku siedzi
nadalśpi u mamusiWiolaw nic z mężem nie lepiej?
super , nie ma to jak posiedzieć w fajnym towarzystwieGrilek super
oj to niedobrze , dużo zdrówkadla ZosieńkiP jest przeziębiony i niestety zaraził Zosię
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość