Gizmowa, a mowilas temu lekarzowi, ze sie data ew. zaplodnienia nie zgadza??
to badanie o krotym mowicie-nie mam pojecia co to jest, poziom czego sie sprawdza w ten sposob?
NowaSejana, aaaale fajne dziewczyny
jednej sie chyba bardziej wloski kreca?
Twoj P ma prace w miescie w ktorym mieszka? mysle, ze ciezko tak bedzie wywalic wszystko na glowe, zeby to jakos razem rozkrecic
nasze Lampertheim to rewelacyjne miasteczko, jest tu bardzo cicho, spokojnie i zielono, a w sumie do duzych miast i autostrad mamy "rzut beretem" choc i tak wolalabym mieszkac w polsce
ostatniego sierpnia minie rok odkad tu jestesmy... przyjechalismy z walizka ciuchow i torba zabawek, mieszkalismy przez kilka dni w hotelu, bo nie mielismy nawet mieszkania na oku, teraz mozna chyba powiedziec, ze juz zyjemy normalnym rytmem i mamy w mieszkaniu wszystkie niezbedne meble
choc dalej spimy na materacu na podlodze, ale to raczej kwestia wyboru w tym przypadku
Moj maz jest tatuazysta w tutejszym studiu-to jest jedyny powod dla ktorego tu przyjechalismy...
z taka paczka bedzie wam potrzebne duze mieszkanko
dla mnie najwiekszym wyzwaniem jest placenie kaucji
sama teraz szukam czegos-z ogrodem i umeblowana kuchnia i niestety nie jest lekko...
glownie szperam tutaj
http://www.immobilienscout24.de/portal/ ... e+anzeigen
No, ide spac w koncu, nikt niestety za mnie rano nie wstanie, a gabriel ostatnio sie budzi o skandalicznie wczesnych godzinach...
[ Dodano: 2010-08-18, 00:36 ]
jejuuu, dziewczyny, czy wam tez tak dokuczaja piersi??