hej
u nas pogoda beznadziejna, a na obiad zrobię parówki w cieśnie naleśnikowym
później wybieramy się do sklepu kupić farbę to brat mi sypialnię pomaluję, bo nic co niczego nie pasuje, odkąd się tu wprowadziliśmy nic jeszcze nie malowaliśmy ścian , a przydało by się , później ma koleżanka z mężem i córką w Mikiego wieku wpaść, a ta koleżanka razem ze mną rodzi pod koniec lutego
buzok14, witaj, u mnie będzie prawie równe 2 latka między pierwszym a drugim dzieckiem

Mike jest z 19 lutego, a teraz termin mam na 24lutego, więc pisz śmiało
a czemu Ty masz w takich odstępach?
nie wiem czy już to kiedyś pisałam , ale tu w ciąży nie chodzi się do gina, no chyba, że coś się dzieje, a tak całą ciążę chodzi się do lekarza rodzinnego, tam robią badania krwi, moczu, słuchają bicia serca i mierzą macice i ciśnienie, w 18 tygodniu wysyłają do szpitala na USG by sprawdzić czy wszystko jest ok i to tyle, a potem już do położnej można chodzić, wiec ja i tak sobie wydziwiłam i poszłam prywatnie do gina by sprawdzić ile mam dzieciaczków, i od razu mnie się spytał czy mam swojego lekarza, bo on przyjmuje tylko jak są komplikacje, ale sprawdzić płeć i ile dzieciaczków jest tez może
witajcie

ja już dziś bez mdłości

zobaczymy jak dalsza część dnia

to super, w końcu odżyjesz

i będziesz mogła w pełni cieszyć się
co do imion to ja mam na razie 3 wybrane dla dziewczynki Leal, Nell, Serine
a dla chłopca Liam, Noah
ale ja coś czuję, że to dziewczynka będzie z reszta gin na USG widział też dziewczynkę, ale powiedział , ze pewności nie da bo to może jeszcze się wszytko zmienić, więc dlatego nie chciałam wam tego pisać wcześniej