wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2010, 11:20

tibby, super ze spara sie wyjasnila i jest dobrze

u nas noc przespana ale mala dostala urofen ale juz dzis jest powtorka z rozrywki

co do pampersow chyba zaraz przejdziemy na 4

[ Dodano: 2010-08-24, 11:21 ]
a w ogole gdzie podziewaja sie reszta dziewczynek mamcia sandrusia gozdzik

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

24 sie 2010, 11:27

wisnia3006, pieknie Zuzia w spacerówce wyglada :ico_brawa_01: już jest taka duża :-)
lidziasc, śliczne zdjęcia dziewczynki super, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbki i jaką tatuś ma dziarę :ico_oczko:

co do pieluszek to my uzywaliśmu Hagisów 3 i niestety ostatnio strasznie przepuszczały kupkę za każdym razem strasznie brudziła ubranka noi tak samo zdarzało sie że je przesiusiał :ico_olaboga: noi ktoś mi powiedział że to wina pieluszki i kupiła papersy 4 mimo że Jasio wąży niecałe 7 kilo a one sa od 9 i z kupą jest juz lepiej bo ostatnio w 3hagisów to za każdym razem jak robiła kupke to był cały brudny :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-08-24, 11:29 ]
a w ogole gdzie podziewaja sie reszta dziewczynek mamcia sandrusia gozdzik
zgadzam sie gdzie sa dziewczyny a mamci i sandrusi to już dawno nie było

tibbi, super że wszystko sie wyjaśniło i będzie dobrze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

24 sie 2010, 20:42

u nas też tak właśnie jest z tą kupką w tych Huggies. Zobaczymy jak będzie jak założę mu na próbę pampki 2, bo tych jeszcze całą paczuchę mam. :ico_noniewiem: Rodzina nam kupuje na zapas a potem przez 2,miesiące dziecko ma za małe pampki bo musi je wychodzic :ico_noniewiem:

zaraz zamieszczę zdjęcia mojej próbnej fryzurki ;-)

[ Dodano: 2010-08-24, 20:56 ]
Obrazek

[ Dodano: 2010-08-24, 20:58 ]
to jest póki co wersja super robocza - słabe światło itp. a do tego jeszcze kiepsko gumka mi włosy trzyma :ico_haha_01: ale będzie koczek taki skromny w kształcie kuleczki.

jutro odbiór sukienki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2010, 21:50

Hej hej ,no dzis synus mnie ugryzl swoim zabkiem bo wkocu sie przebil :ico_oczko: a drugi tuz tuz zaraz wyjdzie na zewnatrz,szok tak szybko zebole ,Wiki pierwszy zabek miala w wieku 6 miesiecy a Barti to wszystko szybciej :ico_szoking: siadac chce,podpiera sie łokciami i ciagnie glowe to gory,silacz straszny!

My uzywamy pieluszek Dada z biedronki i chwale sobie :ico_oczko:

tibby, ekstra koczek super :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 sie 2010, 22:30

i jaką tatuś ma dziarę
hihi to dziara z przed 10 lat z wojska
wlasnie w tym roku chce ja naprawic tylko duzo licza sobie za przerobki :ico_noniewiem: i ciagle to odwleka bo sa inne wydatki.

JA tez b sobie chwale dady z biedronki kolezanka mi poleca takie firmowe ze sklep Auchan <ale niewiem jak sie nazywaja>
i tanie sa tak jak biedronka bo duza paczka ponad 60szt za 27zl

huggisy mialam 1 opakowanie ale nawet ok byly.te pampersy sleep & play tez fajne ale b mieciutkie i od niedzieli je uzywam dopiero i chyba jestem zadowolona ale maly cos ten rozmiar jest jak na 3ki :ico_noniewiem:

w rossmanie jest promocja jumbo pack ten zwyczajny zielony za 44zl ale 3 nie bylo :ico_noniewiem:

na basenie malutkiej zamoczylam tylko stopki bo w brodziku codziennie wymieniaja wode i jest lodówka
wiec nie kompala sie

ale te plywaczki huggisa byly fajne dla Dominiki kupowalam 2x
wiec na nast rok napewno trzeba bedzie kupic jak sie nad wode czy basen bedziemy wybierac

niewiem co z dziewczynami sie dzieje.
Sandrusia ma sklep i tlumaczyla sie ze bedzie mniej ale mamcia zniknela bardzo nagle i bez slowa...
ma ktos d niej nr lub gg czy maila??

Frydza ogromne brawa za zabka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tibby super a jak z przodu??a jakies kwiatuszki bys sobie jeszcze tam powpinala bedzie fajnie

pokaze wam jaka ciocia miala fryzure na weselu co bylam w lipcu i dala za nia....220zl :ico_szoking: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
cioci szczena opadla jak uslyszala a dodam ze kwiatek byl jej... :ico_noniewiem:

:ico_olaboga:

Obrazek

Obrazek

a tu probwalam ci pkazac mojego koka z kwiatuszkami ale powiekszalam i slabo widac na dodatek to odbicie lustrzane :)

Obrazek

o tu jest :)

Obrazek

A juz kiedys mialam pytac--poprawiny tez robicie??

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2010, 08:09

lidziasc, 220zl to gdzie ona ta fryzure robila? w jakim renomowanym zakladzie fryzierskim

tibby, bedziesz na prawde slicznie wygladala

ja musze nie dlugo jechac do szkoly odebrac swojego licencjatapozniej na uniwerek zawiesc papiery. ciekawe czy moj brat ma wolne kit najwyzej mala pojedzie ze mna

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 sie 2010, 10:55

poprawin nie robimy bo już na to kasy nie mamy. najważniejsze osoby będą z nami i więcej nam do szczęścia nie trzeba. a może kiedyś zaprosimy znajomych do jakiegoś klubu na kilka kolejek i zabawę i tyle.

kwiatków nie będę miała wpinanych bo mam welon od góry wkładany w ten koczek i ten welon wszystko by zakrył. poza tym chciałam tak skromnie, delikatnie i ładnie. :ico_sorki:

My chcemy z maluchem sie wybrac na basen jakoś we wrześniu. Jak dostaniemy samochodzik. Chcemy mu kupic jeszcze koło takie w którym mógłby sobie posiedziec trochę. No i muszę poszukac jakis nieprzemakalnych pampków ;-)

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

25 sie 2010, 20:43

hej :-)
w tej paczce hippa sa kupony znizkowe na rozne produkty ale najwazniejsze- jest tam kupon na kolejna paczuszke do odebrania w rossmanie za 1 grosz (soczek jablkowy, obiadek w sloiczku, lyzeczka i maly kremik)

Co do pieluch- dady sa fajne (dla syna kupowalismy) ale jeszcze lepsze sa toujours z lidla :-) te juz nie odstaja od pampersow wg mnie :-) polecam :-) sa super mieciutkie chlonne :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

25 sie 2010, 22:24

mam welon od góry wkładany w ten koczek i ten welon wszystko by zakrył.
nie namawiam ale jak beda ocepiny to wtedy sie welonu pozbedziesz :-D
najważniejsze osoby będą z nami i więcej nam do szczęścia nie trzeba.
no i racja :ico_sorki:
jeszcze lepsze sa toujours z lidla
ooooo tych nie mialam nigdy ale lidla mam nie tak daleko to moze sprobuje
sa kupony znizkowe na rozne produkty ale najwazniejsze- jest tam kupon na kolejna paczuszke
ja w pon dostalam ta paczusie i powycinalam kody
tylko niewiem czy znizka jest na mala czy duza herbatke??bo mala kosztuje 11zl a duza 14 wiec wiadomo ze lepiej duza kupic ale znizka pewnie na mala
wezme kasiorke <czekam na maciezynski od pon oni tak placa jak im pasuje :ico_zly: > i pjde pokupowac

dawalam przedwczoraj malej jabluszko na probe kniuszkiem lyzeczki ale tak pluła hihi
ze dominika skoczyla za nia :)

przy dominice kupilamtaka miekka silikonowa łyżeczkę i fajnie sie mi karmiło moze teraz tez trafie i kupie :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 sie 2010, 22:39

SUKIENKA ŚLUBNA ODEBRANA!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”