Dziewczyny z sierpnia zrobia nowy watek na dwu latkach, wiekszosc z was sie zgodziła wiec zapraszam tam jak juz bedzie gotowy. Niektore sie nie wypowiedzialy, ale itak zadko tu zagladaja

A i mam wiadomosc bede miała dzidziusia

Wioooooooolllllaaaaaaaa!!!!!! GRATUUUUULUJEEE!!!!!!!!!!!i mam wiadomosc bede miała dzidziusia![]()
![]()
zrobiłam sobie test i wyszedł pozytywnie, nawet dwa zrobiłam
MNIE NIE BARDZO CIAGNIE DO ZMIAN BARDZO LUBIE NASZE TOWARZYSTWO MIIMO ZE CZASEM BRAK CZASU BY PISAC TO REGULARNIE CZYTAM WIEC CHCIALABYM MUC BEZPOSREDNIO GAAC TYLKO Z WMI TZN BEZ URAZY DO INNYCH ALE JAKOS TO NIE WIELKIE GRONO JEST MI BARDZO BLISKIE owszem czasem czytalam dzieczyny z sierpni i z listopada ale generalnie siedzialam na naszym watku i tak jak sarenka,mmarta,wiolaadiamiszkazircaPatii,Agusia.słonko i inne kobitki ktore ewentualnie pominelam ale wiem ze czuje z wami pena wiez taka inna niz z innymi moze dlatego ze tak naprawde od prawie 3 lat przezywamy wspolnie nasze radosci zwiazane z ciaza i bejbikami i wiem ze tak ja ty kochana martuniu piszeszTo jak dziewczyny wypisujecie się stąd ??i bedziecie już tylko tam??? mnie się nasze kameralne grono podoba a nie wiem czy jestem w stanie czytać wszystkie posty z drugiego wątkuchoć bardzo bym chciała, no nic może powoli się tam wkręce
ja tez mam sentyment do naszego watku
Tak swobodnie mozemy sobie popisac miedzy sobai wtedy tylko my mozemy na nim pisac wiec bedziemy mogly ponarzekac na naszych facetow i dzieciaki :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość