dzieki wielkie, kurcze, ale ja robilam i mocz z wykly i posiew i wyszlo ze kompletnie nic nie ma, badanie wykonane dobrze jak powinno byc - u męża mojego mimo czestych przytulanek jakichkolwiek objawów brakwiem że wtedy poszłam do gina no dał skierowanie na mocz, wyszło że cos tam jednak jest i dał antybiotyk-ale jaki to ja nie pamiętam bo było to dość dawno.
carefree i one chyba sa perfumowane bo pachną ale uzywal ich już kilka lat tych samychjakich wkładek uzywasz??
papier mamy zawsze mieciutki ale nie pachnący, no a jak gdzies jestesmy to uzywam wikowych chusteczek nawilzonych - moze to byc od tego? no ale te krostki tez? Boze czemu mi lekarz nic nie mówi , nic nie pyta co za cymbal
dzieki wielkie moze faktycznie - ja gdzies tez czytalam ze przesadna dbalosc o higiene tez szkodzi zobacze - zrobie jak mówiszOkazalo sie, ze to reakcja alergiczna na wkladki i papier kolorowy zapachowy
o matko(a ginek mnie "pocieszył" ze do porodu jeszcze sie powieksz
u mnie te guzki wychodza tylko jak mi tam wszystko puchnie - przewazne w dzien wszystko jest ok a wieczorem sie zaczyna
Boze jaki ten czlowiek skomplikowany niby zwykle wkladki czy papier a tak potrafia czlowiekowi zycie zatruc :)
co do lóżka - bo byla rozmowa my mamy te szerokosc 200 cm, jednak Wiko spal w poprzek i strasznie kopal , juz mialam sie przeniesc na kanape ale od prawie 2 tyg walczei moje dziecko spi u siebie - a myslalam ze po prawie póltorej roku spania z dzieckiem nie da sie go oduczyc , ale bylam dzielna stalam po 2 godziny przy lóżeczku w nocy a teraz juz mi sam w nim usypia :) i to o 20 nie jak do tej pory o 22
[ Dodano: 2010-08-24, 14:06 ]
za 28 tydzien stawiam jak juz jestem