zadowolona????
ciekawe ile razy ja przymierzysz do soboty

ja mialam dla Dominiki butelki aventu i mleko bebikomoże cos poradzicie dziewczyny?
mogę ale za te 2 miesiące nie bedę miała do czego wracać bo na moje miejsce przyjmą inną osobę a maja do tego prawa ponieważ umowe o prace mam do 31.08 i jak wrócę 1.09 to będe miała ciągłośća nie mozesz wykorzystac do konca macierzynskiego??
i jeszcze zlozyc podanie o te 2 dodatkowe tygodnie???
niestety sukienka nie wisi u mnie w mieszkaniu tylko u zaufanej sąsiadki żeby mój M. jej nie mógł zobaczyc, więc nie mam jak jej przymierzac. A poza tym, ponoc im więcej się przymierza sukienkę ślubną przed slubem tym to więcej nieszczęścia przynosi.tibby, i jak???
zadowolona????
ciekawe ile razy ja przymierzysz do soboty
to ,u wyszlo po 46 za pazke jak za jumbo to nawet znosna cena bo w rossmanie teraz sa na promocji za 44 wiec niewielka roznicaza 2 paczki zaplacil 92
tego nie slyuszalam a sama przed slubem z 5x przymierzylam w domu :)im więcej się przymierza sukienkę ślubną przed slubem tym to więcej nieszczęścia przynosi.
a no to pewnieszkoda mi zrezygnować z takiej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość