Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

25 sie 2010, 07:59

witam z poranna :ico_kawa: :ico_kawa:

za nami nocka przespana bez gorączki i płaczu..niunia jeszcze spi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja dzis sie szkole wiec pewnie będe dopiero wioeczorkiem

miłego dzionka Wam życze :-D :-D

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!

25 sie 2010, 09:12

Bry :)

My od 8 na nogach bo pranie lapalam z balkonu, tak straszny wiatr sie zerwal, że ledwo zdarzylam zlapac ciuchy :ico_olaboga:

Krzys sobie guza nabił na czole, nawet nie wiem o co :ico_noniewiem: normalnie nie nadażam za nim :ico_noniewiem: na szczescie nocke ladnie przespal :)

Manenka, moze to chwilowe u Mike`a ? Ale super że tak ladnie Wam nocki przesypia :-D

Marcia, to swietnie ze mieliscie udana nocke :ico_brawa_01:

Lece ogarnac mieszkanie, bo lekarz do mamy przyjezdza bo nam sie rozlozyla

Milego dnia

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2010, 09:13

Ooo dziewczyny dopiero zauważyłam, że wróciłyście na stare śmieci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Czasami postaram się zajrzeć, dobrze, że mam teraz dostęp do neta w pracy, bo z domu to krucho z czasem.

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 sie 2010, 10:18

Witam. U nas słoneczko grzeje, ale wiatrzysko niestety jest. Mój Szymuś też ostatnio nie chce spać w dzień, ale za to pada o 19 i śpi do 6.00-7.00.
Mi też brakuje jego spania, bo wtedy mogłam poprasować, a tak... właśnie wczoraj prasowałam cała stertę z kilki prań o 21.00
Nie pisałam Wam, ale z Szymusiem nie wiedzieliśmy co jest. Kupki ze śluzem, wysypki. I tak już pół roku. Wysypka, wiadomo, zwala się, że coś zjadł, albo źle się wypukało pranie, a z kupkami... grypa żołądkowa panowała. Ale ostatnio kupki tak śmierdziały, że poszłam z nim do lekarza. Kazała mi zrobić dietę bezglutenową i bezmleczną, porobić masę badań. Ta dieta to masakra, jak mieszka się w małym miasteczku, zero odpowiednich produktów, sklepowa poprzywoziła mi chleb, makaron, ciateczka... zapłaciłam majątek. Chleba nie da się jeść, suchy, smakuje jak suchary bezcukrowe. Robiłam mu smażone w jajku. A reszta da się zjeść.
Badania wyszły ok, ale w kale mamy lamblie. Jutro idę do lekarza, zobaczymy co powie. Pewnie jakieś lekarstwo dla całej rodziny. Ale z czego to ma?
No i mam nadzieję, że już nie będzie miał tej diety, bo z torbami pójdziemy.
Współczuję rodzicom dzieci bezglutenowych.

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

25 sie 2010, 12:55

hej
U Emiliki juz lepiej. Dzisiaj wstała tzn ja ja obudziłam po 9 bo pózniej by mi w dzien nie poszła spac a tak to teraz ma drzemkę. Rozrabia juz na całego i znowu gada tylko jak narazie takim piskliwym głosikiem :-) Dziękujemy za zdrówko :ico_oczko:

Manenka remont szybko zleci i bedziecie miec ładnie.

Marcia77, dobrze ze u M tez juz ok A kiedy wy wyjeżdzacie?

Gusia90, zdrówka dla mamy :ico_sorki: :ico_sorki:

gaga22, hej hej jak samopoczucie?

graz1974, przechlapane z tą dietą :ico_olaboga:

Wracając do wyjazdu to oprócz naszych dzieciakow to była jeszcze grupa harcerzy i zuchów z Kraka i okazało sie ze to harcerze z hufca obok mnie gdzie chodizłam będą dzieckiem. Tak wiec dzieci z osiedli naokoło. Jedna dziewczynka to nawet odemnie z bloku była ale zorientowałam sie dopiero jak rodzicie ją odwiedzili i sobie pogadaliśmy. Jaki ten świat mały :-D

Musz ersie wziąśc za prasowanie tych popranych rzeczy bo dopiero udąło mi się EMi odprasować a jeszcze zostaliśmy my z P. :-)

Ide wypije :ico_kawa: i zabieram się za robotę.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2010, 13:17

witam :)
u nas też dziś wietrznie, Szymek obudził się o 6.10, teraz śpi od 12, jak wstanie dam mu obiadek i o 16 jedziemy do kuzynki na kawę :-)

aa i byłam u lekarza, co się okazało, że to bolą mnie jelita, mam uważać co jem, przepisała mi nospę, sylimarol i magnez z wit. B6,

mąż ma w sobotę urodziny, myślę co by tu upiec, ale w sobotę jego babcia też wyprawia urodziny połączona imprezka z zakończeniem lata :-D , także jedziemy do niej i tam z całą rodzinką poświętujemy :-) , babcia chce żebym jej upiekła placek cappuccino, ale chyba zrobię jeszcze jeden placek z Kubusiem,
za tydzień mamy trzecią rocznicę ślubu, ale jeszcze nie wiem jak ją uczcimy :ico_noniewiem: , tego dnia też Szymek ma szczepienie
U Emiliki juz lepiej. Rozrabia juz na całego i.
no to dobrze :-)

graz współczuje z tą dietą :ico_sorki:

manenkaa ja to nie lubię remontów, bo nie ma się gdzie podziać i potem wszystkiego się szuka, no ale po nim to już jest pięknie :-) i starczy na parę lat :-)

gusia
zdrówka dla mamy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gusia90

25 sie 2010, 13:20

Maly po drzemce z lepszym humorkiem, caly czas gada , chwili ciszy nie ma :D

Mama ma zapalenie oskrzeli :ico_olaboga: bylam w aptece i za sam antybiotyk zaplacilam 32 zl :ico_noniewiem:
teraz mam tylko nadzieje ze maly nie zlapal od mamy :ico_sorki:

na obiad dzis naleśniki robie :-)

Ragazza555, to dobrze ze lepiej z Emi :) i :ico_sorki: za zdrowko dla mamy

gaga22, gratuluje :ico_brawa_01:

graz1974, 3mam kciuki że wszystko bylo dobrze i juz nie musial mieć diety

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2010, 16:24

Ragazza555 zdrówka dla Emilki, a co do samopoczucia to już tera czuję się dobrze, ale pierwsze trzy miesiące to była porażka.

Gusia90 dzięki :-)

Muszę Was doczytać, bo już nie wiem, co tam u Was słychać

Awatar użytkownika
Ragazza555

25 sie 2010, 21:01

donatka26, no to chyba jakas dietka lekkostrawna cie czeka
mąż ma w sobotę urodziny
a mój i teściowa w piątek :-D
Mama ma zapalenie oskrzeli
wspólczuje, mojej bratrowej tata własnie dzisiaj przez to trafił do szpitala. Niby lato a tyle chorób wokoło :ico_olaboga:

Emi poszła ładnie spać i jak narazie odpukać katar jej nie budzi, wiec i może nocka będzie spokojniejsza :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-08-25, 23:41 ]
Niestety katar daje popalić tak ją męczył ze aż zwymiotowała i musialam dziecko kąpać i przebierać na nowo :ico_olaboga:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2010, 07:33

witam :)
wstaliśmy dziś o 7, w nocy mnie dopadł ból pleców, ale wzięłam tabletkę i przeszło,
donatka26, no to chyba jakas dietka lekkostrawna cie czeka
pewnie tak, ja sądzę, że to od orzechów laskowych tak mnie bolało, bo trochę ich pojadłam, rosną u nas i ja je uwielbiam :)

Niestety katar daje popalić tak ją męczył ze aż zwymiotowała i musialam dziecko kąpać i przebierać na nowo :ico_olaboga:
biedulka :( , ja jak Szymek miał katarek to często psikałam wodą morską, a na noc kładłam książki pod materacyk, żeby miał głowę wyżej i lepiej się m oddychało

Miłego dnia! :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”