a co to za słowoQrcze
poczytaj
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=15
Wielkie gratki no widzisz najwazniejsze zeby jak najczesciej byl cyc a mlekiem dokarmiac jak naj rzadziej wtedy dzidzia bedzie tylko cycowala ta jak moja kiedys he he he tyle ze my juz bysmy mogly powoli to zakonczyc ale malej nawet o tym sie nie sni a ja mam tyle na glowie ze nawet nie chce bawic sie w brutalne odstawianie jednym slowem do 18-stki pom pujemyziewczyny kochane!
Wróciłam do karmienia piersią JUPI
No pewnie kochana witaj jak najbardziej zaslugujesz na zwolenniczkewitam mam nadzieje ze moge sie dołączyć?
Na pewno kochana im wiecej maly bedzie ciagnol ty wiecej mleczkaTeraz pokarmu mam juz więcej a mam nadzieje że będzie jeszcze więc
No te nocne uroki sa meczace ale to zawsze na poczatku bable pamuja najwiecej a puzniej juz mniej chciaz my musialysmy sie oduczac nocnego cycowanka przed roczkiem boe Wiw zaczela czesiej sie domagac w nocy jak byla blizej roczkuMój synuś ładnie chwyta cyca , powiem że sa momenty że jestem zmęczona, bo Leonek czzęsto chce pierś a w nocy szczególnie, ale cieszę się że cyckujemy
Na pewno Powodzonka!!!!Mam nadzieje że przetrwamy najcięższe chwile
My pomimo ze juz duze kobitki to nadal w syulacjach tego typu zawsze ratujemy sie cycuniem przynajmniej wiem ze nie odwodni sie i ze cos zjadla jak nic niechce przyjmowac do jedzonka Bo tak normalnie to cycujemy juz tylko na noc i czasem w poludnieMała zadowolona, ja też - zwłaszcza ostatnio - wymiotowała i miała biegunkę i jedyne co przyswajała przez 2 dni to pierś, tylko po tym nie miała wymiotów.
zgadzam sie z tobaNie zawsze jest różowo - nie twierdzę, w nocy mała lubi się poprzytulać częściej pewnie niż dzieci butelkowe, już mnie ugryzła swoimi dwoma świeżymi perłami, czasem piersi bolą, czasem jakiś zastój się zrobi itd. ale i tak jak na razie dla nas zalety przeważają nad ewentualnymi niedogodnościami.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość