Ciekawe czy przy 3 też mi się bedzie czasem nudzić...hmmm
poszlam zrobic sobie herbate do kuchni, drzwi mielismy w domu do pozna otwarte zeby pies mógl swobodnie sie krecic
ja wstawiam czajnik a tu coś z za mnie wyskoczylo prosto mi na stopy i ucieklo - maly kotek , mój Boże co on tam robil i ze sie nie bal wejsc no a stracha mi narobil ze hej
[ Dodano: 2010-08-29, 10:06 ]
a jak juz jestem to sie Wam pożale, kurcze kupiliśmy ( moja mam kupila znaczy sie) Wikowi nowe buty - dala za nie 150 zl prawie bo to Bartki mial je 2 tygodnie i mój zdolny mąż [przepiepszyl gdziej jedna sztuke - jestem wsciekla strasznie wczoraj caly ranek szukalam i nic , zabralam mu 150 zl i powiedzilaam jak mi go nie znajdzie to jutro jade kupic nowe takie same bo glupio mi przed matka ze ona mu ciagle takie drogie rzeczy kupuje a tu po 2 tyg nagle butów nie ma, nie wiem zreszta jak mozna buty zgubic one sa wysokie na kostce zapinane wiec sam by mu nie spadl poza tym jest ciezki wiec jak by spadl to byloby slychac, moim zdaniem on gdzies tu lezy albo na budowie bo tam mój zdolny mąż upycha wszystko a ja z Wikiem nawet na dwór wyjsc nie moge bo ma tenisówki ale jak jest mokro to nie wchodza w gre
a chcialam sobie na grzyby dzis isc