wita wieczornie
maly spi d 20
dzis mialam tajfun w domu, przyszla klezanka z synkiem - prawie 2 latka ma i nrmalnie po ih wyjsciu musialam odgruzowywac mieszkanie bo zabawek po calym domu poroznoszonych, wszedzie ciastek i paluszkow nakruszonych, ehhh masakra
ale przynajmniej dzieci sie wybawily, moj to cos do bicia do tamtego i synek jej caly czas plakal

ja nie wiem dlaczego on taki sie zrobil
donatka no moj tez ma takie rozne ksiazeczki, bardzo szybko sie dzieciaczki ucza dzieki nim, na traktor Dawid juz od jakiegos czau mowi tatol a na banana banban

, zwierzaczki tez rozpoznaje i nasladuje, ale on to ma na wsi pokazane i ytraktor i zwierzeta wiec szybko sie nauczyl, a ksiazeczki mu tylko pomogly
Gusia no ja nie wiem czy pampki byly u was juz wysprzedane ja kupilam wczoraj wlasnie z puzzlami ale moj maly nie bardzo sie nimi interesuje.
a w Rossmanie kupilam jakis czas temu 6-pack chusteczek tych baby dream ale nie jestem z nich zadowolona, jak dla mnie to sa za malo nawilzone, wole te z Dady bo sa wiekze, fajnie pachna i sa bardziej wilgotne.
mnie jakies chorobsko lamie

zimno mi i taka slaba sie czuje, a maz wyjezdza o 3 w nocy i za 3 dni wroci, oby mnie nie zlapalo nic powaznego bo ja nie wiem jak sobie sama z malym poradze
Asia no ja tez mam mnustwo ubranek, ale nie umiem wystawiac na allegro, potem to chyba trzeba sie zmiescic w czasie konkretnym zeby je wyslac a ja za czesto jestem sama z malym zeby jeszcze tachac to wszystko na poczte, pakowac i wysylac...
dobrej nocki