hej dziewczyny
cholera, ja dzisiaj od rana z dzieckiem po lekarzach, bo moj maz mu zle kleszcza wczoraj wyciagnal... na tym zadupiu 2 pediatrow i obaj maja urlop
poljechalam do kliniki, zeby sie dowiedziec, ze glowke kleszcza sie zostawia, bo skora i tak ja pozniej sama wyrzuci
ale z tego wszystkiego wizyta u gina mi przepadla
nastepna za 2 tygodnie, moglam isc w piatek, ale moj kuba jedzie do polski nie mialabym z kim gabcicha zostawic... makabra, jestem zla i zmeczona...
Jesli nam sie urodzi synek to bedzie mial na imie Samuel, jesli dziewczynka to diabli wiedza
Inka, Gaja, albo Roza, nie wiem co nam jeszcze do glowy wpadnie...
imie NIkola, Amelia i Julia to teraz jak kiedys kasia i ania-jak pytam znajomej jak dala corce na imie i mi mowi jak zwykle, ze julka, albo amelka, to juz nawet nie potrafie udawac, ze mi sie podoba, tylko zniesmaczona mine robie
wlasciwie moglabym zmienic forme pytania na "twoja corka ma na imie Julia, czy Amelia?"
imie Tosia-super, podoba mi sie... dla chlopca trudno o jakies cieple, fajne imie, mi sie podoba Wojtus
[ Dodano: 2010-08-30, 14:46 ]
jezuuu, jak sie ma dzieci w przedszkolu to zawsze cos...
Sejana jak w domu siedzi to nie puszczaj dziewczynek do przedszkola na razie, z reszta jak sie mialy zarazic to juz pewnie za pozno
do kitu jest tez jak jedno z dzieci chodzi do przedszkola, zawsze oboje chorzy i to na jakies dziwne chorobska, nie wiadomo skad...